Ευρωκλινική Αθηνων: Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας:

-ανδρικού πακέτου ελέγχου προστάτη με εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) και δωρεάν κλινική εξέταση από Διευθυντή Ουρολόγο στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και FREE PSA (εφόσον απαιτηθεί) στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ

-γυναικείων πακέτων πρόληψης στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ το καθένα

          «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 1» το οποίο περιλαμβάνει Υπερηχογράφημα Μαστών και Τεστ ΠΑΠ

          «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 2» το οποίο περιλαμβάνει Ψηφιακή Μαστογραφία Άμφω F&P και Τεστ ΠΑΠ

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν στο τηλ. 210 6416051- 052 την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 28/02/2014.

Λίγα λόγια για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη από την Ουρολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών

Πέρα από τις κλασσικές-ανοικτές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, σήμερα εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη τεχνική η οποία είναι η Ρομποτική Χειρουργική.

Η Ρομποτική Χειρουργική με τη βοήθεια του εξελιγμένου συστήματος Da Vinci®S αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μέθοδο αντιμετώπισης καρκίνου του προστάτη. Στόχος είναι πρωτίστως η ογκολογική ίαση του ασθενούς αλλά και η επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερου λειτουργικού αποτελέσματος.

Λίγα Λόγια για το υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών

Το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο αναφοράς παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους επιστήμονες όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων και είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα απεικόνισης τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα των διαγνώσεων αλλά και των θεραπειών.

Επιπλέον, το Ογκολογικό Συμβούλιο συνεδριάζει εβδομαδιαίως και προτείνεται η θεραπευτική αντιμετώπιση γυναικών με καρκίνο μαστού σύμφωνα με επιστημονικά τεκμηριωμένες κατευθυντήριες γραμμές από διεπιστημονική ομάδα Χειρουργών μαστού, Ογκολόγων – Παθολόγων, Πλαστικών Χειρουργών, Ακτινοδιαγνωστών, Ακτινοθεραπευτών – Ογκολόγων και Παθολογοανατόμων.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics