Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Είμαι υπερήφανος γιατί δικαιώνονται οι θέσεις του Ε.Ε.Α για το ΓΕ.ΜΗ.»

Τοποθέτηση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου:

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου για το ΓΕ.ΜΗ. το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είχε εκφράσει με σαφήνεια τις θέσεις του για ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία και το μέλλον των Επιμελητηρίων της χώρας. Μάλιστα τις είχα γνωστοποιήσει και με επιστολή μου προς την ΚΕΕΕ, με τίτλο «Κατανομή μελών στα Επιμελητήρια της χώρας» στις 25/9/2019, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες ανάλογες δημόσιες τοποθετήσεις μου.

Πλέον, η εισήγησή μας για την κατά τόπο αρμοδιότητα της Υ.ΓΕ.ΜΗ. των Επιμελητηρίων έγινε δεκτή, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς αποδεικνύεται περίτρανα η ορθότητα των προτάσεών μας.

Ως Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. οφείλω να ευχαριστήσω τόσο τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη επειδή τήρησαν τη δέσμευσή τους. Πρέπει βέβαια να επισημάνω ότι πλέον είναι χρέος της Πολιτείας να εκδώσει την αναγκαία Υπουργική Απόφαση ώστε να αρχίσει να μπαίνει μία τάξη στη λειτουργία των Επιμελητηρίων όλης της χώρας.

Όσο για το Ε.Ε.Α., παραμείνουμε πιστοί στη δέσμευσή μας ότι θα εργαζόμαστε απρόσκοπτα για τη στήριξη του επιμελητηριακού θεσμού και την ουσιαστική ενίσχυση των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics