Γ. Χατζηθεοδοσίου: Καινοτόμος εφαρμογή Ε.Ε.Α. για online Εικονική Περιήγηση των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ»

Για την καινοτόμο εφαρμογή online Εικονικής Περιήγησης των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ» (Virtual Walkthrough powerd by VitrinaBox) που δημιούργησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μίλησε στην ΕΡΤ1, στις 23/04/2020, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ή μια επιχείρηση, να περιηγηθεί και να προχωρήσει σε αγορές εύκολα και γρήγορα.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με στόχο την τόνωση της αγοράς ΠΛΑΚΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, δεδομένου ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ακρόπολη περίπου 1,8 εκατ. τουρίστες. Ωστόσο σήμερα και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η αξιοποίησή της προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε μία επιχείρηση,  όπως εξήγησε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Ήδη μέσω της εφαρμογής μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στις πρώτες 20 επιχειρήσεις της περιοχή, ενώ στόχος είναι ο αριθμός αυτός να φτάσει τις 1.000 στον επόμενο χρόνο.

Πρωτοπόρο στις ψηφιακές υπηρεσίες το Ε.Ε.Α. σχεδιάζει επίσης, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, τη δημιουργία eshop για όλα τα μέλη του.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, εμφανίζονται προϊόντα ή πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία, εάν επιλέξετε, μπορείτε είτε να μεταφερθείτε στη σχετική προϊοντική σελίδα στο e-shop της εκάστοτε επιχείρησης για αγορά, είτε να τα «μοιραστείτε» στα Social Media.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης (tags), όπως προϊόντα, προωθητικές ενέργειες κ.α. σε μια οθόνη. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους που κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές!

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον online επισκέπτη, ανεξαρτήτου συσκευής ή browser και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού, να περιηγηθεί σε συνεχή ροή, εύκολα & γρήγορα στο φυσικό χώρο του καταστήματος.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για την περιήγησή σας θα βρείτε ΕΔΩ.

Περιηγηθείτε στην εφαρμογή πατώντας εδώ

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics