Γ. Χατζηθεοδοσίου στο One Channel: Που πρέπει να εστιάσει η επόμενη κυβέρνηση

Για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου, τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και την κατάσταση στην αγορά και την οικονομία μίλησε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε συνέντευξή του στο One Channel και την εκπομπή «Ανάπτυξη» με την Έλενα Λάσκαρη.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Χατζηθεοδοσίου σχολίασε ότι μίλησαν οι μικρομεσαίοι, εστιάζοντας στα υπέρμετρα φορολογικά βάρη που κλήθηκαν και καλούνται  να σηκώσουν. Για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ επισήμανε ότι η μακρά προεκλογική περίοδος επιδρά αρνητικά στην αγορά και την κατανάλωση, ως εκ τούτου η επίσπευση θα συντομεύσει το διάστημα αυτό και θα περιορίσει τις επιδράσεις του στην οικονομία.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών και τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε εκ νέου ότι χρειάζεται σχέδιο για την οικονομία και την επίλυση των δομικών της προβλημάτων, με στήριξη της επιχειρηματικότητας, μείωση της φορολογίας και έλεγχο της φοροδιαφυγής και του παρεμπορίου – λαθρεμπορίου.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics