Γ. Μανιάτης και Ευθ. Λέκκας σε εκδήλωση του Ε.Ε.Α. για την Ενέργεια αλλά και τους κινδύνους της Κλιματικής Αλλαγής, στις 20/7 – Μετάδοση και μέσω live streaming

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει μία μεγάλη υβριδική εκδήλωση για το μείζον θέμα της Ενέργειας αλλά και για τις συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, στις 19:00, στο περιθώριο συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Καθηγητής και πρώην Υπουργός Ενέργειας κ. Γιάννης Μανιάτης και ο Καθηγητής Γεωλογίας και Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, κ. Ευθύμιος Λέκκας.

Στόχος της νέας δράσης του Ε.Ε.Α. είναι η ενημέρωση για θέματα που σχετίζονται άμεσα με την Οικονομία, επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιχειρηματικότητα και αποτελούν δισεπίλυτα περιβαλλοντικά και οικονομικά προβλήματα της παγκόσμιας κοινότητας.

Για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σημειώνει:

«Η πρωτοβουλία μας έχει ως στόχο την ενημέρωση των μελών μας και γενικότερα της επιχειρηματικής κοινότητας για τα πολύ μεγάλα θέματα της Ενέργειας και της Κλιματικής Αλλαγής. Πρόκειται για ζητήματα που είναι δεδομένο ότι θα μας απασχολήσουν και τα επόμενα χρόνια και από την αντιμετώπιση τους θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η πορεία του σύγχρονου επιχειρείν. Και αποτελεί τιμή για το Επιμελητήριο μας η συμμετοχή δύο εκλεκτών Καθηγητών του κ. Μανιάτη και του κ. Λέκκα, οι οποίοι θα τοποθετηθούν ενώ θα απαντήσουν και σε ερωτήματα που θα υποβληθούν από συμμετέχοντες».

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics