Για 2η χρονιά ματαιώθηκε η συνάντηση ασφαλιστών και αντασφαλιστών στο Μονακό

Η πανδημία Covid-19 οδήγησε τα μέλη του  Rendez-Vous de Septembre (RVS), της κορυφαίας συνάντησης ασφαλιστών και αντασφαλιστών στο Μονακό που γίνεται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο, να ακυρώσουν και την φετινή συνάντηση. 

Σε σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας του RVS αναφέρεται:

Από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1957, το Rendez-Vous de Septembre (RVS) – η μεγαλύτερη εκδήλωση  για τον ασφαλιστικό κλάδο  – δίνει την ευκαιρία  σε όλους τους παίκτες  της αντασφαλιστικής αγοράς να συναντιούνται  και να διεξάγουν διμερείς συζητήσεις πριν από τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Πέρυσι, όλα τα μέλη της Ένωσης RVS αποφάσισαν να ακυρώσουν τη διάσκεψη του 2020 λόγω της κρίσης στη δημόσια υγεία. Πολλοί συμμετέχοντες κατανόησαν την απόφαση αυτή, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη προσήλωσή τους στο RVS, το οποίο θεωρούν τόσο χρήσιμο όσο και απαραίτητο.

Η πανδημία συνεχίζεται, αλλά υπάρχει ελπίδα ότι η κρίση της υγείας θα εισέλθει στην τελική της φάση το δεύτερο εξάμηνο του 2021, κυρίως λόγω των εκστρατειών εμβολιασμού έχουν ξεκινήσει σε ολόκληρο τον κόσμο. Η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι σταδιακή  στην άρση των  διάφορων περιορισμών Αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον ακριβή χρόνο αυτής της «ομαλοποίησης». Αντιμέτωποι με μεγάλες αβεβαιότητες σχετικά με την κατάσταση της υγείας και διάφορους περιορισμούς όσον αφορά την κυκλοφορία και την επανεκκίνηση τον Σεπτέμβριο, όλα τα μέλη της Ένωσης RVS αποφάσισαν να ακυρώσουν τη συνάντηση του 2021. Ωστόσο, στις  13 Σεπτεμβρίου η οργανωτική επιτροπή θα διοργανώσει συνέδρια και στρογγυλά τραπέζια  για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κλάδο.

Το επόμενο RVS θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2022, στο Μονακό.

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics