Η ARAG χορηγός σε εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδας στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου στην Πάτρα η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδος διοργάνωσε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αχαΐας για τα μέλη της, με χορηγό την ARAG.

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου στην Πάτρα η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδος διοργάνωσε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αχαΐας για τα μέλη της, με χορηγό την ARAG.

Το θέμα ήταν «Η διαμεσολάβηση μπροστά σε νέες προκλήσεις». Προσκεκλημένη ήταν η κα Εύα Βαρουχάκη, επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων της ΕΑΕΕ, η οποία υπενθύμισε τα εν ισχύει δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν για τις εταιρίες και τους διαμεσολαβούντες από την εφαρμογή των πράξεων 30 & 31 της Τραπέζης της Ελλάδος, θέμα που κυριάρχησε στην ασφαλιστική αγορά το 2014.

Εκπροσωπώντας την ARAG, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κ. Κοντογεώργος και ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Χ. Μήλας ανέλυσαν τα προγράμματα ασφάλισης Νομικής Προστασίας που προσιδιάζουν στην επαγγελματική δραστηριότητα και τις ευθύνες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, που έρχονται να συμπληρώσουν την επαγγελματική αστική ευθύνη, τόσο αυτών όσο και κάθε επαγγελματία. Τέλος έγινε λόγος για το νέο περιεχόμενο της Νομικής Προστασίας, όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα που διαθέτει με την τεχνογνωσία και τη διεθνή εμπειρία της η ARAG (επαγγέλματα υγείας, υπαλλήλων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, μελών διοικητικών συμβουλίων κ.λπ.), που αποτελούν νέες αγορές οι οποίες θα ενισχύσουν το εισόδημα των επαγγελματιών της ασφάλισης.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής και Εκπρόσωπος της ARAG στην Ελλάδα κ. Δημ. Τσεκούρας εξήγησε ότι η νέα στρατηγική  που εφαρμόζεται πλέον για τη δημόσια παρουσία της εταιρίας σε ανοιχτές εκδηλώσεις είναι η ενίσχυση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, η ενημέρωση για το νέο περιεχόμενο του κλάδου της Ν.Π. και τα στοχευμένα προγράμματα της εταιρείας, όπως αυτά διαμορφώνονται μέσα από τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων. Τέλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης και τους παρευρισκόμενους. 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics