Η ΑΤΕ Ασφαλιστική στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της LIMRA

 Η ομάδα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής σε αναμνηστική φωτογραφία μετά το πέρας του Συνεδρίου

 

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως ενεργό μέλος της LIMRA, συμμετείχε στο 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΖΩΗΣ, που διοργάνωσε με επιτυχία η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή LIMRA στο συνεδριακό κέντρο Monte Caputo στη Λεμεσό της Κύπρου, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.Η εταιρεία συμμετείχε με αντιπροσωπεία 15 συνολικά Συνεργατών του Εταιρικού Δικτύου της: τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους για τη 2ετία 2012 – 2013, καθώς επίσης και επίλεκτους Συντονιστές.

Το μήνυμα του Συνεδρίου ήταν «ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ». Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από σημαντικούς ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς και όχι μόνο, οι οποίοι επισήμαναν τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται από την παρούσα οικονομική συγκυρία, τόσο στην κυπριακή όσο και την ελληνική αγορά.

Κορυφαία στιγμή του Συνεδρίου αποτέλεσε η βράβευση των πρώτων συνεργατών των εταιρειών – μελών της LIMRA. Εκ μέρους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής βραβεύτηκαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι: Σπύρος Σεργιάννης, Νίκος Βάντζος, Άννα Ζουρνατζίδου, Πηνελόπη Αρνίδου, Αντιγόνη Γκαναβία, Παναγιώτα Ζωγραφάκη και Στέλιος Ουζούνογλου. Τα βραβεία στους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, ο οποίος παρακολούθησε το πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου στο σύνολό του. Στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους τους από τις εταιρείες – μέλη της LIMRA στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η οργάνωση του Συνεδρίου ήταν κατά γενική ομολογία υποδειγματική. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο Συνέδριο ήταν ο Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου και μέλος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA,κ. Ιωάννης Παπουτσάς. 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics