Οι διαδόσεις και η La Parisienne Assurances

Του Γιάννη Βερμισσώ


Η ενεργοποίηση της εταιρείας La Parisienne Assurances φημολογείται εδώ και καιρό. Και μάλιστα, ως προς το επίσημο της διαδικασίας, υπάρχει αναρτημένο το Brand και στην ιστοσελίδα της εποπτικής αρχής. Το θέμα είχε έλθει ως δημοσιογραφική πληροφορία στο φως της δημοσιότητας. Και τώρα αναμένεται η πρεμιέρα. Εσχάτως, εκ νέου,  δημοσιογραφικά και πάλι, αλλά ως επίσημη παρουσίαση αυτή τη φορά,  αναφέρεται σε ιστοσελίδες, ότι η εταιρεία – η γαλλική ασφαλιστική – μίλησε δια εκπροσώπων της δημοσίως (προφανώς σε ειδική εκδήλωση με συγκεκριμένους προσκεκλημένους) και αποκαλύφθηκε ότι θα έχει συνεργάτες την Support Brokers & Agents S.A. και την NEQUS Α.Ε.

Είναι σαφές ότι οι ενδιαφερόμενοι για την ανάπτυξή της, Έλληνες και Γάλλοι, θα ενημερώνουν σταδιακώς και σφαιρικά για την πρόοδο της εταιρείας και προφανώς θα οργανώσουν ένα δίκτυο συνεργατών το οποίο και θα έλθει να δώσει ώθηση σε αυτή την προσπάθεια η οποία εστιάζει –πάντα κατά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες- στον κλάδο αυτοκινήτου. Η εκκίνηση για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς και υπό την παρούσα συγκυρία είναι τολμηρή και προφανώς για να γίνει σωστά και να πάρει η εταιρεία θέση θα πρέπει να έχει κάτι να «πει» και κάτι να δώσει, που για τον κλάδο αυτοκινήτου έχει αποδειχθεί –εθιμικά- ότι είναι η τιμολόγηση, το ασφάλιστρο. Αυτή είναι η ιστορία που περιβάλλει έως σήμερα –πάντα κατά πληροφορίες- την άφιξη της γαλλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά. Μια ιστορία που αρκετοί διεκδικούν την πατρότητα την ανακοίνωσής της.

Να θυμίσουμε, ότι,  οι αποστάσεις από την πρόθεση, έως την άφιξη, έως την λειτουργία, έως την εκκίνηση, και έως την εξέλιξη είναι ένα  διάνυσμα από το ακαριαίο έως το άπειρο.. Μαθηματικά απλά.

Υ.Γ: Καλή αρχή σε κάθε προσπάθεια, ακόμα και στις πιο εχέμυθες.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics