Η Δήμητρα Λύχρου για τη νέα φυσιογνωμία της ΕΕΑΕ

Τα 80 χρόνια της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος που γιορτάσαμε λίγους μήνες πριν, μας υποχρεώνουν να αναλογιστούμε υπεύθυνα τα επόμενα που έρχονται και απαιτούν νέες προσπάθειες για να είναι αντάξια και ανώτερα των όσων πέτυχε μέχρι σήμερα η Ένωσή μας.

Το απερχόμενο Προεδρείο της Ένωσης καλεί όλους όσους έχουν όρεξη και μεράκι να ενδιαφερθούν και να προσφέρουν από τον χρόνο τους για το κοινό καλό όλων. Οι έντονες αλλαγές στον ασφαλιστικό κλάδο πρέπει να προβληθούν από ανθρώπους που είναι ενήμεροι και έχουν προσαρμοσθεί στις νέες υποχρεώσεις, στην εξελισσόμενη τεχνολογία, στα νέα προϊόντα.

Η Διαμεσολάβηση στο σύνολό της αλλά και η Ένωσή μας ιδιαίτερα, οφείλει να είναι παρούσα. Να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένη, προκειμένου να εκπαιδεύσει και το κοινό στο οποίο θα απευθυνθεί. Ζητούμενο είναι νέοι άνθρωποι και, όχι μόνο ηλικιακά, να ανανεώσουν με έμπνευση, γνώσεις και ανιδιοτελή προσφορά το Προεδρείο και τις Επιτροπές της Ένωσής μας. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου της Ένωσης, θα γίνουν τον Ιούνιο.

Μέχρι τότε ζητούμε την ενεργή εκδήλωση της πρόθεσής σας να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να δημιουργηθεί η νέα φυσιογνωμία της Ένωσης, που θα ανταποκρίνεται στο πνεύμα και τις απαιτήσεις των καιρών.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics