Η Ergo στήριξε τη φιλανθρωπική συναυλία του Salvatore Adamo

Μία μοναδική συναυλία προσέφερε στους Έλληνες φίλους το ο Salvatore Adamo αποκλειστικά για την ενίσχυση των σκοπών του Ιδρύματος «International Foundation for Greece» η οποία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Ergo.

Μία μοναδική συναυλία προσέφερε στους Έλληνες φίλους το ο Salvatore Adamo αποκλειστικά για την ενίσχυση των σκοπών του Ιδρύματος «International Foundation for Greece», η οποία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Ergo.

Για περισσότερες από δύο ώρες, χωρίς διάλειμμα, ο διεθνούς φήμης συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, που κλείνει φέτος 50 χρόνια καριέρας, ερμήνευσε γνωστές του παλιές επιτυχίες, αλλά και τραγούδια από τη νέα του δουλειά, γοητεύοντας το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας κ. Στάθης ΤσαούσηςΗ Ergo επέλεξε να σταθεί αρωγός των προσπαθειών του International Foundation for Greece και να στηρίξει ακόμη ένα σημαντικό γεγονός με έντονα κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας κ. Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: «Ο σκοπός των δράσεων του Ιδρύματος να στηρίζει ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας συνάδει απόλυτα με την εταιρική μας φιλοσοφία και την πάγια δέσμευση της εταιρείας μας να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να στηρίξουμε έμπρακτα και τη διοργάνωση αυτής της συναυλίας.»

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics