Η ΕΘΝΙΚΗ ετοιμάζεται για τον νέο επενδυτή

Του Γιάννη Βερμισσώ

Για 3η φορά η Εθνική Ασφαλιστική  βρίσκεται προ πυλών που αφορούν τη διαδικασία πώλησής της. Βιώνει εκ νέου την κατάσταση της προετοιμασίας για να «αυτοπαρουσιαστεί» όταν και όποτε χρειαστεί στον ενδιαφερόμενο επενδυτή ο οποίος θα κυριαρχήσει στον Διεθνή Διαγωνισμό. Αυτόν, που πρόκειται σύμφωνα με τα τυπικά δεδομένα να προκηρυχθεί όταν κριθεί από την ΕΤΕ ώριμο.

Οι πληροφορίες του insurance-eea αναφέρουν ότι εδόθη το σύνθημα προς τη διοίκηση της ασφαλιστικής να ετοιμάσει τον νέο φάκελο ο οποίος θα περιέχει και τα τελευταία επιτεύγματα της εταιρείας στο digital, στις νέες ασφαλίσεις, τη νέα θέση της στην αγορά, και άλλα συναφή στοιχεία.

Επίσης στον φάκελο περιέχονται και όλα τα άλλα σημαντικά  στοιχεία της εταιρείας για την ιστορία, το «όνομα» και όλα όσο θεωρούνται πολύτιμα στοιχεία και φυσικά ανεβάζουν την αξία της.

Όσον αφορά τα σενάρια για είσοδό της στο Χρηματιστήριο, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σχετική ένδειξη οπότε και οι εκτιμήσεις εστιάζουν στο ότι η διαδικασία πώλησης θα εξελιχθεί με την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού, και την επιλογή επενδυτή-μετόχου.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics