Η αίτηση του ΕΙΑΣ για τα σεμινάρια επαναπιστοποίησης – συμπλήρωσης ωρών

Εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να σπεύσουν άμεσα να ξεκινήσουν τα σεμινάρια επανεκπαίδευσης στους τομείς Β και Γ  που παρέχει εξ αποστάσεως το ΕΙΑΣ κατόπιν σχετικής συμφωνίας με το Ε.Ε.Α., αντιλαμβανόμενοι βέβαια ότι η προτροπή αυτή, συνδέεται και θα έχει ισχύ, με την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας που αναμένεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αίτηση Συμμετοχής ΕΙΑΣ

Όσο πιο έγκαιρα (από σήμερα) τόσο καλύτερα και αυτό πρέπει να γίνει σαφές.  Δεν πρέπει να υπάρχει χάσιμο χρόνου ούτε να αναμένεται η επίσημη παράταση (τροπολογία) προκειμένου ο κλάδος, οι επαγγελματίες που έχουν ανάγκη, να συμπληρώσουν τις ώρες επανεκπαίδευσης.

Είναι μια μοναδική  ευκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη  γι΄αυτό και επιβάλλεται η γρήγορη ανταπόκριση όλων των επαγγελματιών που χρειάζονται ώρες.  Το αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό και θα επιβεβαιώσει τη μεγάλη προσπάθεια του Ε.Ε.Α. ώστε να μη χαθούν άδειες, και να μη βρεθούν κάποιοι εκτός επαγγέλματος σε όποιο μέρος της χώρας και να βρίσκονται.

Πάντως,  το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι μεγάλο. Η προσπάθεια επικροτείται.  Ήδη στο Ε.Ε.Α και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει ανακοινώσει [email protected] καταγράφηκε ανταπόκριση. Αποδεικνύεται ότι σπεύδουν οι επαγγελματίες να καλύψουν ότι χρειάζονται στην εκπαίδευσή τους.

Για τη δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια του ΕΙΑΣ ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Επιμελητήριο στο οποίο είναι εγγεγραμμένο μέλος καθώς υπάρχει σχετική ενημέρωση των προέδρων τους.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics