Η Ευρωπαϊκή Πίστη χορηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Κωπηλασία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπερήφανος χορηγός, καλωσορίζει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωπηλασίας 2014 Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπερήφανος χορηγός, καλωσορίζει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωπηλασίας 2014 Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Η Πρωταθλήτρια θριάμβευσε στον τελικό τού μονού σκιφ ελαφρών βαρών, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Η συγκεκριμένη χορηγία, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του 2014, έχει ως στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των προσπαθειών της Πρωταθλήτριας, με στόχο την απρόσκοπτη αφοσίωσή της σε νέες διακρίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Νικολαΐδου έχει στο ενεργητικό της, εκτός από το συγκεκριμένο χρυσό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, τα εξής μετάλλια:

  • Τρία χρυσά για το 2013, ένα στους Μεσογειακούς Αγώνες, ένα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών
  • Ένα αργυρό μετάλλιο για το 2013 στο Παγκόσμιο Γυναικών
  • Ένα αργυρό μετάλλιο για το 2012 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Παράλληλα αναδείχθηκε και κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα για το 2013, από τους δημοσιογράφους – μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Με τη συγκεκριμένη χορηγία η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει στήριξη στην Πρωταθλήτρια, ώστε η Κατερίνα να συνεχίσει τις προσπάθειές της για να πραγματοποιήσει το όνειρό της: τη διεθνή της καταξίωση, με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς του 2016.

Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμένη χορηγία, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεισφέρει ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και στην παροχή κινήτρων στους νέους για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics