Η Ευρώπη Ασφαλιστική ασφαλίζει την εθνική αντιπροσωπεία των Ευρωπαϊκών Αγώνων «ΜΠΑΚΟΥ 2015»

Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική εμπιστεύθηκε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ασφάλιση της αθλητικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «ΜΠΑΚΟΥ 2015»

Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική εμπιστεύθηκε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ασφάλιση της αθλητικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «ΜΠΑΚΟΥ 2015» για τα θερινά Αθλήματα, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Αζερμπαϊτζάν, από τις 6 έως τις 29 Ιουνίου. 

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, παρέχει κάλυψη στα 210 μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, έχει διάρκεια από τις 6/6/2014 έως τις 29/6/2015, ενώ στις παροχές του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ασφάλιση των αθλητών, συνοδών, προπονητών κλπ για κινδύνους όπως Θάνατο από ατύχημα, Μόνιμη Ολική /Μερική Ανικανότητα από ατύχημα, Ιατροφαρμακευτικά και Νοσοκομειακά έξοδα από ατύχημα συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατικών ενεργειών.

Σημειώνεται ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εμπιστεύεται την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για τη σύναψη ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Τον Φεβρουάριο του 2014 η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ανέλαβε την ασφάλιση της Εθνικής αποστολής  που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «SOCHI 2014» ενώ τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε αναλάβει την ασφάλιση της ομάδας που συνόδευσε την Ολυμπιακή Φλόγα, κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, αναφερόμενος στο νέο συμβόλαιο της εταιρείας με την ΕΟΕ δήλωσε ότι, «η συνεχής εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην Ευρώπη Ασφαλιστική, αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση του κύρους, της φερεγγυότητας και της εξειδίκευσης που χαρακτηρίζουν την εταιρεία». 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics