Η INTERAMERICAN χορηγός στο Συνέδριο της ΣΕΕΔΔΕ

Την ενίσχυση της συνεργασίας της με τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ελλάδος υπογραμμίζει η INTERAMERICAN ως κύρια χορηγός του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της ΣΕΕΔΔΕ.

Την ενίσχυση της συνεργασίας της με τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ελλάδος υπογραμμίζει η INTERAMERICAN ως κύρια χορηγός του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της ΣΕΕΔΔΕ. Η εταιρεία υποστήριξε το Συνέδριο για τρίτη χρονιά, αναδεικνύοντας την προστιθέμενη επιχειρηματική αξία, που εξασφαλίζει στα μέλη της συνομοσπονδίας με το πρόγραμμα ομαδικής κάλυψης που τους παρέχει.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία περιλαμβάνει την ασφάλιση των ιδιόκτητων κτηρίων των επιχειρήσεων μελών έναντι καταστροφικών κινδύνων – πυρκαγιάς, σεισμού κ.λπ. – και την κάλυψη της αστικής ευθύνης για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες σε περίπτωση ατυχήματος, λόγω αμέλειας ή παράλειψης των ιδιοκτητών ή του προσωπικού των τουριστικών μονάδων. Το πρόγραμμα παρέχεται με προνομιακό ασφάλιστρο στα μέλη της ΣΕΕΔΔΕ.

Η ανάπτυξη της συνεργασίας της INTERAMERICAN με τη Συνομοσπονδία ανάγεται στη βάση της πολυετούς συνεργασίας της εταιρείας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics