Η Interlife με πρωταγωνιστική παρουσία στον τομέα Υγείας

Συνέντευξη στον Γιάννη Βερμισσώ

Την προσήλωση της εταιρείας στην παροχή ξεκάθαρων λύσεων και στον τομέα της Υγείας, με σειρά προγραμμάτων που απευθύνονται σε όλους του πολίτες και έχουν διαφάνεια, αρτιότητα, και συνέπεια σε ότι παρέχουν, αναδεικνύει η Διευθύντρια Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων της INTERLIFE κυρία Ιφιγένεια Αιλιανού. Μιλώντας στο insurance-eea αναφέρεται στην ολοκληρωμένη πρόταση της Interlife στην Υγεία, τον σχεδιασμό προϊόντων και με ποια κριτήρια γίνεται, τα πλεονεκτήματά τους, την μέριμνα απέναντι στους ασφαλισμένους. Ακόμα, περιγράφει και την προοπτική δημιουργίας νέων προγραμμάτων μέσα από ένα συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας ο οποίος και δίνει απάντηση στις σύγχρονες ανάγκες και οδηγεί σε διαρκή διεύρυνση των καλύψεων στον τομέα της Υγείας.  Ακολουθεί η παρουσίαση της κυρίας Αιλιανού.

Πώς αναπτύσσονται τα προγράμματα ΥΓΕΙΑΣ της εταιρεία σας; 

Δυναμικά, καθώς, η Υγεία  τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο όλης της Ασφαλιστικής Αγοράς.  Οι Έλληνες πολίτες έχουν την ανάγκη να εξασφαλίσουν το αγαθό της Υγείας και η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημόσιας περίθαλψης τους παρακινεί να στρέφονται στην προστασία και την ασφάλεια της Ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας.

Καταγράφετε αυτή την τάση με αύξηση στις πωλήσεις;

 Ναι και αυτό είναι τεκμήριο για το υψηλό ενδιαφέρον των πολιτών. Η Interlife έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση στην Υγεία και συναντά αποδοχή από τους πολίτες. Όμως και γενικότερα, τα προγράμματα Υγείας της Ιδιωτικής Ασφάλισης εμφανίζουν αύξηση παραγωγής τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σε μία αγορά που δέχτηκε ισχυρό πλήγμα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Ακόμα και με την επέλαση της πανδημίας COVID-19, η Ιδιωτική Ασφάλιση, ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά απόλυτα ανθεκτική, τόσο σε λειτουργικό, όσο και σε κεφαλαιακό επίπεδο. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η πανδημία αύξησε το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα ασφαλιστήρια υγείας αλλά και την συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας τους.

Σε ποιό προφίλ καταναλωτών απευθύνετε την πρότασή σας;  

Σε όλους. Και αυτό διότι στην  INTERLIFE Ασφαλιστική  σχεδιάζουμε και διαθέτουμε Προγράμματα Υγείας τα οποία απευθύνονται σε κάθε πολίτη ανεξαιρέτως – με χαμηλά, μεσαία ή μεγάλα εισοδήματα. Θεμελιώδης πεποίθηση και στόχος μας είναι ΟΛΟΙ να έχουν πρόσβαση στην Υγεία. Και γι΄αυτό μεριμνούμε.

Με ποιόν τρόπο διαμορφώνετε τα προγράμματά σας και ποια είναι αυτά;

Στρατηγική μας στην INTERLIFE Ασφαλιστική είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση της Υγείας. Η διαχρονική προσέγγιση και πολιτική της εταιρίας μας βασίζεται στη λογική της ανάπτυξης  προϊόντων τα οποία θα προσφέρουν πλήρη κάλυψη της Υγείας. Επίσης, στόχος μας είναι και η καλλιέργεια συνείδησης για την  σημασία της Πρόληψης, προκειμένου όλοι να αποκτήσουν ένα υγιή τρόπο διαβίωσης. Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε στον καταναλωτή αξιόπιστα, σύγχρονα και ευέλικτα προϊόντα Υγείας, τα οποία θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ιδίου και της οικογένειάς του σε επίπεδο πρόληψης και θεραπείας. Άλλωστε, τα στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ του σημερινού σύγχρονου καταναλωτή είναι η στροφή στις ουσιαστικές καλύψεις και στα προγράμματα με προσιτό κόστος και απόλυτη διαφάνεια στους όρους των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Ας μην ξεχνάμε, όμως, το σημαντικότερο : η ασφάλιση αποτελεί μία υπηρεσία που θα ακολουθεί τον ασφαλισμένο σε κάθε του βήμα και είναι ένα αγαθό που θα αγκαλιάζει όλες τις πτυχές της ζωής του.

Να σας αναφέρω ότι κάποια από τα προγράμματα μας που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και τα οποία καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες των πολιτών, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, είναι :

 

  • Life Care πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης
  • Υγεία MAXIMUM πρόγραμμα πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας περίθαλψης
  • Υγεία OPTIMUM πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης
  • ΚinderCare99 παιδικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας περίθαλψης
  • BonusX5 επιδοματικό πρόγραμμα προστασίας

 

Τι θα αναδεικνύατε ως πλεονέκτημα των προγραμμάτων σας ;

Πιστεύω ότι τα προγράμματα Υγείας της Interlife παρέχουν πληρότητα παροχών και οι συνεργάτες μας καθοδηγούν σωστά τους ασφαλισμένους, ώστε να θωρακίσουν την υγεία τους και να είναι σίγουροι για την επιλογή τους. Αναφορικά με τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων σας αναφέρω ενδεικτικά :

 

  • Παρέχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, πρόσβαση σε ιατρούς και νοσοκομεία, με πλήρη ελευθερία επιλογής, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • Προστατεύουν την υγεία των ασφαλισμένων με τις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους.
  • Παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους να πραγματοποιούν την απαραίτητη για την υγεία τους θεραπεία, όσο ακριβή και αν είναι αυτή. Η νέα ιατρική τεχνολογία έχει κόστος που την καθιστά απρόσιτη για πολλούς.
  • Παρέχουν άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας, με αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας και χρήση σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων με ένα λογικό και προσιτό ασφάλιστρο.
  • Ο ασφαλισμένος, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, έχει άμεση πρόσβαση στον γιατρό ή τη μονάδα Υγείας που επιθυμεί και αποφεύγει την ταλαιπωρία που προκαλεί το προβληματικό δημόσιο σύστημα υγείας.

Από όσους έκαναν έως σήμερα χρήση τι έχετε εισπράξει;

Την ικανοποίησή τους καθώς, όλοι εμείς, οι άνθρωποι της INTERLIFE Ασφαλιστικής βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των ασφαλισμένων μας. Η μακροχρόνια σχέση των ασφαλισμένων μας με την Εταιρία μας αποδεικνύει περίτρανα και καθημερινά ότι μας εμπιστεύονται και μας εκτιμούν.

 Σκέπτεστε να κάνετε και άλλο βήμα με νέα προγράμματα, προτάσεις. Τι σχεδιάζετε; 

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών και διαρκώς σχεδιάζουμε νέα βήματα για την ουσιαστική κάλυψη τους. Η συνεχής εξέλιξη στον τομέα της Υγείας, η ανταγωνιστικότητα και η αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων Υγείας, ανεβάζουν διαρκώς τον πήχυ στην ποιότητα και στις προσφερόμενες υπηρεσίες στα Νοσοκομειακά Προγράμματα. Στην  INTERLIFE Ασφαλιστική φροντίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, όχι μόνο στον τομέα της Υγείας αλλά και γενικότερα στις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, όπως για παράδειγμα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε σήμερα λόγω της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε πρόσφατα το πρόγραμμα “MEDICAL HELP, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση επείγουσα αερομεταφορά και λόγω COVID-19 με ειδική κάψουλα.

 

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics