Η International Life αξιόπιστη επιλογή και για την ασφάλιση αυτοκινήτου

Με πάνω από €18 εκατ. σε συνολικές αποζημιώσεις κλάδου αυτοκινήτου για το 2012, η  International Life αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή και για την ασφάλιση αυτοκινήτου. Τα ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προϊόντα, η αμεσότητα στην αποζημίωση του ασφαλισμένου και τα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, καθιστούν την International Life την αξιόπιστη επιλογή και στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία κατέβαλε πάνω από €18 εκατ. σε συνολικές αποζημιώσεις κλάδου αυτοκινήτου για το 2012, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι βρίσκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο έτος έκλεισε έχοντας διεκπεραιώσει το 94% των ζημιών φιλικού διακανονισμού, ενώ στο 89% των περιπτώσεων εκδόθηκε επιταγή στους ασφαλισμένους σε διάστημα 5 ημερών από την ολοκλήρωση του φακέλου. 

Μέσα από τη διάθεση 6 πακέτων ασφάλισης αυτοκινήτου σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη και όλες τις κατηγορίες πελατών, η International Life καλύπτει ευρύ φάσμα αναγκών.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είναι από τις λίγες στην ελληνική αγορά που εφαρμόζουν εξελιγμένο μοντέλο παραμετρικής τιμολόγησης, με στόχο την πραγματοποίηση ολοκληρωμένης προσέγγισης του πελάτη. Η παραμετροποίηση βασίζεται σε 6+1 στοιχεία: τη γεωγραφική περιοχή, τον κυβισμό, την ηλικία του οδηγού, την ηλικία του οχήματος, τη μάρκα και το μοντέλο και τέλος την επιβεβαίωση με την ΥΣΑΕ των παρελθουσών ζημιών.

Όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος: «Στην International Life κατανοούμε τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και των ασφαλισμένων για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μία ευρεία γκάμα λύσεων κατάλληλων για κάθε οικονομική δυνατότητα στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου».

Ανταποκρινόμενη στις ασφαλιστικές ανάγκες του πελάτη για οικονομικά πακέτα με ασφάλιστρα που ξεκινούν από €159 το εξάμηνο στην Αθήνα, η εταιρεία διαθέτει τα πακέτα InEconomy και InValue τα οποία προσφέρουν τις ακόλουθες καλύψεις:

• InEconomy: Σωματικές Βλάβες τρίτων και επιβαινόντων, υλικές ζημιές τρίτων, φροντίδα ατυχήματος, προσωπικό ατύχημα οδηγού και/ή ιδιοκτήτη, αστική ευθύνη τρίτων: κατά τη μεταφορά, από τη μετάδοση πυρκαγιάς, σε φυλασσόμενο χώρο, από διαρροή υγρών, ρυμούλκηση οχήματος συνεπεία ατυχήματος, ιατρικό συντονιστικό κέντρο και επείγουσα αερομεταφορά, αντικατάσταση οχήματος από τροχαίο, θραύση κρυστάλλων, τυχαίο άνοιγμα αερόσακου.

• InValue: Σωματικές Βλάβες τρίτων και επιβαινόντων, υλικές ζημιές τρίτων, φροντίδα ατυχήματος, προσωπικό ατύχημα οδηγού και/ή ιδιοκτήτη, αστική ευθύνη τρίτων: κατά τη μεταφορά, από τη μετάδοση πυρκαγιάς, σε φυλασσόμενο χώρο, από διαρροή υγρών, ρυμούλκηση οχήματος συνεπεία ατυχήματος, ιατρικό συντονιστικό κέντρο και επείγουσα αερομεταφορά, αντικατάσταση οχήματος από τροχαίο.

Ενισχυμένα πακέτα καλύψεων προσφέρουν και τα ασφαλιστικά προγράμματα InlifeMinimum, InlifeBasic, InlifePlus και InlifeFull. Τέλος, ενδεικτικό της πελατοκεντρικής  φιλοσοφίας της εταιρείας αποτελεί το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών,  το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον εκπτώσεις και παροχές σε όσους δεν χρειάστηκαν αποζημίωση.