Η Lemonade στην ασφάλιση οχημάτων.

Η Lemonade, η ασφαλιστική της συνεργατικής οικονομίας που ξεκίνησε από την ασφάλιση κατοικιών και εν συνεχεία σε καλύψεις ζωής και κατοικιδίων, εισέρχεται στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων.

Το Lemonade Car “θα εστιάσει σε τεχνολογία για τον χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και την άμεση αποζημίωση, θα προσφέρει εξαιρετικές τιμές σε ασφαλείς οδηγούς και θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους οδηγούς οχημάτων φιλικών προς το περιβάλλον”, εξηγεί ο COO της εταιρείας, Shai Wininger.

Αν και το εν λόγω πρόγραμμα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, η εταιρεία προσφέρει στους εν δυνάμει ασφαλισμένους σχετική ενημέρωση στο lemonade.com/car.

Η Lemonade ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 και βασίζεται σε ένα μοντέλο “peer-to-peer” έχοντας ταυτόχρονα  φιλανθρωπικά χαρακτηριστικά στην πολιτική της.

Εξέλιξε αυτό το μοντέλο με την πάροδο των ετών, αλλά εξακολουθεί να συνδέεται με φιλανθρωπικούς σκοπούς: η «απόδοση» του αχρησιμοποίητου premium το 2020 ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Επίσης το 2020, η εταιρεία προσέφερε την IPO της στα 29 $ / μετοχή και η μετοχή της έκλεισε στις 19 Απριλίου 2021 στα 84,07 $.

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics