Η NN Hellas χορηγός στο Delphi Economic Forum

Η NN Hellas ήταν χορηγός στο Delphi Economic Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου 2019. Η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος και ο κύριος Κωνσταντίνος Κουγιουμουτζής, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής Υγείας της ΝΝ Hellas, πήραν μέρος στα panel συζήτησης “Startups και Μεγάλες Εταιρίες στην Ελλάδα: Ο διπλός Καθρέφτης Αλλαγής” και “Κοινωνική Ασφάλιση: Προβλήματα, Προκλήσεις και Προοπτικές”, αντίστοιχα.

Η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου επικεντρώθηκε στις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η NN Hellas κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στην επιτυχία η εμπιστοσύνη που έδειξε το δίκτυο συνεργατών στην εταιρία. Ακόμη, μίλησε για την έμφαση που δίνει η NN Hellas στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κυρία Πολιτοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρόσφατα πραγματοποιήσαμε μαζί με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Orange Grove, έναν πολύ ωραίο διαγωνισμό για startups σε healthtech. Ασχολούμαστε όχι μόνο με startup εταιρίες, αλλά και με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής νοοτροπίας σε σχολικές ηλικίες, μέσω του Junior Achievement – μιας καταπληκτικής διεθνούς πρωτοβουλίας (…) Κατά τη γνώμη μου, οι ενέργειες αυτές αποτελούν προσφορά στην κοινωνία, όπου χρειάζεται να αναπτυχθεί η κατεύθυνση ‘βοήθεια από τον ένα στον άλλον’, κυρίως στην Ελλάδα. Ομαδικά μπορούμε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι η δουλειά, η οποία γίνεται στη βάση και ειδικά στις νεαρές ηλικίες είναι ακόμα πιο σημαντική από την υποστήριξη με κεφάλαια ή τη συνεργασία με startups».

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κουγιουμουτζής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα, υπογράμμισε ότι ο ιδιωτικός ασφαλιστικός κλάδος μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στον δεύτερο και τρίτο πυλώνα. «Ο ιδιωτικός ασφαλιστικός φορέας παρόλο που υπέστη και ο ίδιος το PSI στις επενδύσεις του και στα ομόλογά του, ούτε αθέτησε, ούτε μείωσε τις παροχές που είχε υποσχεθεί -μέσω των ασφαλιστικών συμβολαίων- στους ανθρώπους που είχαν επιλέξει να ασφαλιστούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.» Ακόμη προσέθεσε: «Πιστεύουμε ότι ο ιδιωτικός ασφαλιστικός τομέας μπορεί να διαφυλάξει αποτελεσματικότερα τα δικαιώματα των ανθρώπων που θα τον εμπιστευθούν.»

 

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics