Η τελετή αποφοίτησης του ΕΙΑΣ και η βράβευση των κορυφαίων

Η ετήσια θεσμική Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ των τριών προγραμμάτων εκπαίδευσης στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, που ολοκληρώθηκαν το 2014, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στο ζεστό χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Ι

Η ετήσια θεσμική Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ των τριών προγραμμάτων εκπαίδευσης στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, που ολοκληρώθηκαν το 2014, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στο ζεστό χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Ινστιτούτου.

Στην εκδήλωση, που συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, απηύθυναν   χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών κ. Ερρίκος Μοάτσος και η Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος κα Ελένη Γρυπάρη.ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΙΑΣ)

Όλοι οι ομιλητές μίλησαν για τη νέα εποχή που διαμορφώνεται και για την ανάγκη που έχει η ασφαλιστική αγορά για καταρτισμένα στελέχη και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο θεσμό της εκπαίδευσης και στους νέους σχεδιασμούς που ήδη υλοποιεί το ΕΙΑΣ στο πλαίσιο σημαντικής αναβάθμισης των προγραμμάτων του. 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ Ε.Α.Ε.Ε.)Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ Δρ Γιάννης Παπακωνσταντίνου τόνισε στην ομιλία του ότι το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας  υπόψη τις σύγχρονες τάσεις και τα νέα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς, διεύρυνε τους ορίζοντές του, αναβαθμίζοντας τα υφιστάμενα προγράμματά του, εμπλουτίζοντας τα θέματα εκπαίδευσης και εισάγοντας σύγχρονα και πρωτοποριακά προγράμματα. Κατόπιν, ενημέρωσε ότι στο νέο 10μηνο (250 ωρών) εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΙΑΣ «Executive Development in Insurance (EDI) 2015», που ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου, έχει ήδη συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των 33 συμμετεχόντων, μετά από την ομολογουμένως εντυπωσιακή υποδοχή του προγράμματος από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς μας.

 

Αναφέρθηκε επίσης συνοπτικά στους άμεσους νέους σχεδιασμούς του ΕΙΑΣ, με την περίοδο εγγραφών ήδη να «τρέχει» στο «Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εσωτερικών Ελεγκτών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο, ενώ ανακοίνωσε ότι το ΕΙΑΣ ετοιμάζει για τις αρχές Απριλίου δύο σεμινάρια (basic & advanced) για Διεθνή Λογιστικά πρότυπα (IFRS), σε συνεργασία με πολυεθνική ελεγκτική εταιρία, καθώς και σεμινάριο για Κανονιστική Συμμόρφωση (Compliance).

Τέλος, ανακοίνωσε για τις αρχές Μαϊου ένα πολύ ενδιαφέρον mini MBA σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (διάρκειας 90 ωρών εντός του διμήνου Μάϊος-Ιούνιος 2015). Τόνισε για άλλη μια φορά ότι ο στόχος του ΕΙΑΣ είναι να αποτελεί το κορυφαίο στην Ελλάδα εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό οργανισμό στο τομέα των ασφαλιστικών σπουδών και πρακτικής και στον τομέα ανάδειξης στελεχών ικανών να υπηρετήσουν αποτελεσματικά τις σύγχρονες ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

ΕΛΕΝΗ ΓΡΥΠΑΡΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Δ.Ε.)

Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα των πτυχιακών εργασιών που ξεχώρισαν στα τρία ετήσια τμήματα του ΕΙΑΣ. Στο Πρόγραμμα ΕΙΑΣ–DEREE 2013-2014: «Ασφαλιστική Αγορά: Οργάνωση & Διοίκηση»το θέμα ήταν: «Οι πράξεις 30 & 31 της ΤτΕ δημιούργησαν το 2014 μια νέα εποχή για την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ποιες είναι οι συνέπειες (θετικές & αρνητικές), που απορρέουν από αυτές, για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, τις Ασφαλιστικές Εταιρείες και για τους Καταναλωτές;»

Στόχος της πτυχιακής εργασίας ήταν να αποτυπωθούν, μέσω έρευνας (η οποία διεξήχθη με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο), οι απόψεις σχετικά με τις νέες υποχρεώσεις τόσο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών όσο και των Καταναλωτών. Απαντήθηκαν συνολικά 208 ερωτηματολόγια, με μεγάλη διασπορά δείγματος, γεωγραφικά, ηλικιακά, εισοδηματικά κ.λπ. (50% Ασφ. Διαμεσολαβητές & 50% Καταναλωτές). Τα συμπεράσματα της έρευνας ήταν αποκαλυπτικά και πολλές φορές συνέκλιναν ανάμεσα σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και καταναλωτές. Τα δύο σημαντικότερα συμπεράσματα, μέχρι τις 23/6/2014 που ολοκληρώθηκε η έρευνα, ήταν: α) Οι Καταναλωτές κατά 78% δε γνώριζαν και δεν τους είχε ενημερώσει κανείς για τις αλλαγές και τις νέες υποχρεώσεις τους και β) Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μόνο κατά 50% θεωρούν το «Έντυπο Αναγκών» ως εργαλείο για τη δουλειά τους.

ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΑΣ) – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΓΕΝ.Δ/ΝΤΗΣ ΕΙΑΣ) – ΜΥΡΤΩ ΧΑΜΠΑΚΗ (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΑΣ)Υπεύθυνη εκ μέρους του Ινστιτούτου για την πτυχιακή εργασία, καθώς και για την τελική αξιολόγησή της ήταν η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης.

Οι σπουδαστές στο Πρόγραμμα «Executive Development in Insurance (EDI) 2014» είχαν θέμα πτυχιακής εργασίας: «Ενδιάμεσα μέτρα εφαρμογής της Οδηγίας SolvencyII: Τι πρέπει να γίνει μέχρι την 1/1/2016;»

Tον Σεπτέμβριο του 2013 η EIOPA προχώρησε στη δημοσίευση του τελικού κειμένου Κατευθυντήριων Γραμμών,  με στόχο τη σταδιακή προσαρμογή στις απαιτήσεις της Οδηγίας για την διετία 2014 – 2015, μέχρι την πλήρη υιοθέτησή της την 1/1/2016. Στόχος της πτυχιακής εργασίας των σπουδαστών ήταν ο προσδιορισμός των βασικών απαιτήσεων που προκύπτουν από τις  Κατευθυντήριες Γραμμές, αλλά και η εξαγωγή συμπερασμάτων για το κατά πόσον η έγκαιρη ολοκλήρωσή τους είναι εφικτή και επωφελής για την ασφαλιστική αγορά.

Συμπεράσματα: α) από την πλευρά των ασφαλιστικών εταιρειών: αύξηση λειτουργικού κόστους, ανάγκη αλλαγής κουλτούρας και λειτουργίας, ανάγκη για εξεύρεση επιπλέον κεφαλαίων (κίνδυνος επιβίωσης) β) από την πλευρά της αγοράς και του καταναλωτή: αύξηση τιμών ασφαλιστικών προϊόντων γ) από την πλευρά του επόπτη: προσαρμογή σε νέο τρόπο εποπτείας δ) από την πλευρά του νομοθέτη: αντικατάσταση υφιστάμενου Ν. 400/70 (Solvency I). Θα μπορέσουν οι εταιρείες να ανταποκριθούν;

Οι σπουδαστές στο «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων 2013-14» είχαν θέμα πτυχιακής εργασίας: «Οι πιθανές συνέπειες (θετικές και αρνητικές) λόγω της εφαρμογής της Οδηγίας Solvency II στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά».

Στόχος της πτυχιακής εργασίας ήταν ο προσδιορισμός των βασικών πλεονεκτημάτων αλλά και μειονεκτημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή της Οδηγίας Solvency II. Στην παρούσα φάση λαμβάνει χώρα εκτεταμένος διάλογος για τις πιθανές συνέπειες της οδηγίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι σπουδαστές κλήθηκαν να εξετάσουν τις πιθανές  συνέπειες ειδικά για την Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον και την ωριμότητα της εγχώριας αγοράς για την υποδοχή και ενσωμάτωση των νέων απαιτήσεων. Τέλος, τα συμπεράσματά τους επικεντρώθηκαν στην εκτίμηση του κατά πόσον οι αρνητικές συνέπειες έχουν μικρότερο αντίκτυπο από τις θετικές. Η Οδηγία αυτή πρέπει να αντιμετωπισθεί – κυρίως για την ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα – ως ευκαιρία εξυγίανσης ολόκληρου του ασφαλιστικού κλάδου. Πρόκειται για ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί! Υπεύθυνη εκ μέρους του Ινστιτούτου για τις πτυχιακές εργασίες περί Solvency II, καθώς και για την τελική αξιολόγησή τους ήταν η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων και Κλ. Ζωής της ΕΑΕΕ.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΙΚΑΣ (1ος ΔΙΕΤΟΥΣ)  – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΑΤΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ)

Στη συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι δύο αριστεύσαντες σπουδαστές, από το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων 2013-2014 ο κ. Νίκος Μάντικας (από την Allianz Ελλάδος) και από το Πρόγραμμα Executive Development in Insurance (EDI) 2014 η κα. Πασχαλίνα ΑμανατίδουΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ (1Η EDI 2014) – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΑΤΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ) (από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής). Και οι δύο πρωτεύσαντες σπουδαστές παρέλαβαν  από τον γνωστό Δημοσιογράφο & Σύμβουλο Έκδοσης του μηνιαίου περιοδικού ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ  κ. Παναγιώτη Δρακάτο χρηματικό έπαθλο, το οποίο ο ίδιος προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια.

Επίσης, ο αριστεύσας σπουδαστής από το Πρόγραμμα «Ασφαλιστική Αγορά: Οργάνωση & Διοίκηση» 2013-14 ΕΙΑΣ–DEREE κ. Άγγελος Σάββας (από την Brokers ΕΠΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων) βραβεύτηκε από τον Γενικό Διευθυντή του ΕΙΑΣ  κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, λαμβάνοντας έπαθλο για δωρεάν 20 ώρες εκπαίδευσης σε οποιοδήποτε σεμινάριο του ΕΙΑΣ επιθυμεί να παρακολουθήσει. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ (1ος EIAΣ-DEREE)  - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΓΕΝ.Δ/ΝΤΗΣ ΕΙΑΣ)Μετά τη βράβευση έγινε η απονομή των πτυχίων στους αποφοιτήσαντες με επιτυχία σπουδαστές των τριών ετησίων προγραμμάτων του ΕΙΑΣ, καθώς και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα PDS 201 της LIMRA. Την απονομή έκαναν η Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Dean του Deree – School of Graduate and Professional Education κα. Αρετή Κρέπαπα, ο Πρόεδρος του ΣΕΣΑΕ κ. Ερρίκος Μοάτσος, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οΔιευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, οΔιευθυντήςτης AIG Hellas κ. Άγγελος Μπεφών και οΓενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

 

 

Η όμορφη εκδήλωση του ΕΙΑΣ, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά και διδάσκοντες στο ΕΙΑΣ, έκλεισε με μπουφέ και καλό κρασί σε ένα εορταστικό κλίμα.

 

Aκολουθούν αναλυτικές λίστες των αποφοίτων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΙΑΣ.

 
 

18μηνο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2013-2014

 

 

 

 

  

1. Νίκος Μάντικας (ALLIANZ ΕΛΛΑΣ)

2. Ράνια Αλεξοπούλου (ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ)                 

3. Γιώργος Βάιμπεργ (ERGO)             

4. Ανδρέας Βογιατζής (Ασφαλιστικός Σύμβουλος)               

5. Ανδρέας Γκίνης (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)

6. Σοφία Δρεκόλια (AIG ΕΛΛΑΣ)

7. Οδυσσέας Ζωγράφος (VESTER Μεσίτες Ασφαλίσεων)

8. Παναγιώτα Καραματζιάνη (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)      

9. Ευαγγελία Κονταξή  (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)     

10. Νίκος Κοντοβουνήσιος  (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)                     

11. Παναγιώτα Κούζα  (Πράξις Μεσίτες Ασφαλίσεων)                     

12. Αντιγόνη- Βαρβάρα Κυριακοπούλου (ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ)            

13. Κωνσταντίνος Λούσκας  (Ασφαλιστικός Σύμβουλος)                 

14. Αννίτα Μακρυμησίου  (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)          

15. Δημήτρης Μπρούμας  (ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ)

16. Θεοδώρα Ντασοπούλου  (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)

17. Παναγιώτης Τόλιας  (ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ)  

18. Ιωάννα Τσούρμα  (Ασφαλ. Πρακτορείο ΙΩΑΝΝΑ Θ.ΤΣΟΥΡΜΑ)  

19. Ελεάνα Ψάλτη  (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)                      

 

EXECUTIVE DEVELOPMENT ΙΝ INSURANCE

(EDI) 2014

Ανάπτυξη Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ – ΝΙΟΒΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΓΚΑ – ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ – ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ – ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ – ΕΥΤΥΧΙΑ ΙΑΚΩΒΑΚΗ – ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗΣ  

 

 

 

1. Πασχαλίνα Αμανατίδου  (ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ)  

2. Θεοχάρης Αγγέλου (AIG ΕΛΛΑΣ)               

3. Αναστάσιος Αγραφιώτης (Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος)

4. Χαράλαμπος Δημόπουλος (AIG ΕΛΛΑΣ)

5. Κωνσταντίνα Θεοδοσίου  (ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΖΗΜΙΩΝ)     

6. Ευτυχία Ιακωβάκη  (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ)   

7. Αντώνης Κουγιού (ERGO )             

8. Κωνσταντίνος Μπότης  (ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΖΩΗΣ)

9. Θωμάς Νικολαΐδης ( Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος)

10. Βάσια Παντελίδη (ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ)

11. Νιόβη-Αικατερίνη Πόγκα (AIG ΕΛΛΑΣ)    

12. Κώστας Τσιμπούρης  (Sextant Insurance Services )                   

13. Κώστας Χρονόπουλος  (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ)

 

 

18μηνο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΑΣ – DEREE 2013-14

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ – Οργάνωση & Διοίκηση

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ – ΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ) – ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΑΚΗ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ                                                    

 

 

1. Άγγελος Σάββας (ΒROK/S ΕΠΕ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ )

2. Ελισάβετ Αναστασιάδου  (Ασφαλιστικός Σύμβουλος)

3.  Μαρία Ζερβάκη   (ERGO)

4.  Μαρία – Ορσαλία Καραχάλιου (Φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπ. Αθηνών)

5. Γιώργος Κουρομιχελάκης  (ALLIANZ ΕΛΛΑΣ)

6.  Ηλίας Μάλλιος  (ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ) 

 

                                     LIMRA PDS 201

   1. Γιώργος Αδαμόπουλος

  2. Παναγιώτης Βασιλείου

  3. Νικόλαος Βλαβιανός

  4. Αναστασία Γεωργακάκη

  5. Γιώργος Γιαννοπούλος

  6. Αθηνά Γκίτζι            

  7. Βικτωρία Δίελλα

  8. Οδυσσέας Ζωγράφος        

  9. Γεωργία Καρνέζη  

10. Ιωάννης Καρυστιναίος      

11. Απόστολος Κομβόπουλος

12. Παναγιώτης Κοντραφούρης           

13. Δημήτρης Μαμαής             

14. Δήμητρα Μήλα     

15. Γιώργος Μουρούτσος        

16. Μαρίνα Μπάτζιου               

17. Ευφροσύνη  Νικολάκη      

18. Φώτης Πλιάκος     

19. Σοφία Πορέτση      

20. Γεωργία Πουλημένου        

21. Γεράσιμος Πουλής              

22. Φώτης Πουλής      

23.  Κωνσταντίνος Σουφλέρης               

24. Μαρία Τριανταφυλλίδου 

25. Θεόδωρος Φακίρης

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics