Ν. Γιαννιού: “Η θέση και ο ρόλος της Interasco στην ιδιωτική ασφάλιση”

του Γιάννη Βερμισσώ

Η Ναταλία Γιαννιού μιλά στο insuranceeea για την Interasco. Προσδιορίζει τα διακριτικά της γνωρίσματα. Αναφέρει τις αρχές και τις δομές επί των οποίων κινείται. Μας μεταφέρει το πώς αναδεικνύει την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Και πώς αξιοποιεί την τεχνολογία για να εξελιχθούν άνθρωποι και αριθμοί.  Την μέριμνα να αποκτήσουν ρόλο δυναμικό οι συνεργάτες. Την φροντίδα να διασφαλίζεται η σταθερότητα. Και όλα όσα συνιστούν μια πορεία μοναδική, ανεξάρτητη πολλές φορές του ανταγωνισμού.

Μέσα από τα στοιχεία που μας έδωσε η κυρία Γιαννιού διακρίνουμε ότι:

-Η Interasco επιδιώκει και καταφέρνει να ξεχωρίζει στην αγορά σε όσα θεωρεί κρίσιμα και ουσιαστικά και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο επιτελεί με επάρκεια το έργο της που είναι η παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων.

– Μεταδίδει το διαφορετικό, και αποπνέει σε όσους την εμπιστεύονται, συνεργάτες και πελάτες,  τον σεβασμό, την αξία, και την προσήλωση που δείχνει σε αυτούς.

– Εταιρεία, μέτοχοι, διοίκηση και εργαζόμενοι, κινούνται σε σταθερές αρχές. Και αποδεικνύουν ότι συνυπάρχουν και ο τεχνοκρατισμός και η ανθρωπιά, και η φιλική σχέση και ο επαγγελματισμός και άλλα χαρακτηριστικά και ιδιότητες που  μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η Interasco να καταφέρνει να διατηρεί μέσα στα χρόνια το προνόμιο της ιδιαιτερότητας.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήσαμε με την κυρία Ναταλία Γιαννιού διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας επιχειρώντας να προσδιορίσουμε μαζί της τα όσα επικοινωνεί στους συνεργάτες, τα όσα η εταιρεία αποδίδει στους ασφαλισμένους και ευρύτερα να μας μεταφέρει όλο το πλαίσιο της υπόστασης της εταιρείας της.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα όσα μας αναφέρει για την εταιρεία.

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ  

Όπως μας είπε “ως μέλη του ομίλου Harel συνδυάζουμε οικονομική ευρωστία, τεχνογνωσία και επιχειρηματικό πνεύμα, προσφέροντας εξαιρετικές λύσεις, ξεκινώντας από προγράμματα αυτοκινήτου, ασφαλίσεων περιουσίας, προσωπικών ατυχημάτων & υγείας, αστικών ευθυνών, εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων, φθάνοντας μέχρι εξειδικευμένα προγράμματα όπως η ασφάλιση από απειλές στον κυβερνοχώρο (Cyber Risk).

Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι συνεργάτες όσο και οι πελάτες βρίσκουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν για τις ανάγκες τους και μπορούν να στηρίζονται σε εμάς”.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 

“Μας ενδιαφέρει” αναφέρει η κυρία Γιαννιού “να δημιουργούμε και να συντηρούμε στον χρόνο σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Αυτό αποτελεί και την παρακαταθήκη μας και την βάση για το μέλλον και την διεύρυνση των συνεργασιών και πελατολογίου μας. Αυτό είναι το ηθικό μέρος της υπόστασης της Interasco. Υπάρχει και το αμιγώς τεχνοκρατικό που αφορά την ποιότητα των προϊόντων και την επάρκειά τους.  Χαρακτηριστικό των προϊόντων μας είναι η ευελιξία, ο συνδυασμός πληθώρας καλύψεων με χαμηλό  κόστος, η επιβράβευση του πελάτη και παράλληλα η ασφαλιστική του κάλυψη μέσα από όλο το φάσμα των αναγκών του.”

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Και για τους συνεργάτες όμως, συνεχίζει, “έχουμε εξαιρετικές προϊοντικές λύσεις σε όλο το φάσμα ασφαλίσεων προσφέρουμε αυτοματοποιημένες διαδικασίες, που μειώνουν αισθητά την πολυπλοκότητα των εργασιών  και ταυτόχρονα διασφαλίζουν πλήρως τους συνεργάτες μας. Αυτά είναι τα κυρίαρχα πλεονεκτήματα της εταιρείας και είναι τόσο ισχυρά ώστε να μην ανησυχούμε για οποιαδήποτε σύγκριση”. Αντίθετα, συμπληρώνει,  “την επιδιώκουμε διότι είμαστε βέβαιοι για τα τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας, τα οποία διασφαλίζουν απόλυτα την ηρεμία των συνεργατών και των ασφαλισμένων μας”.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 

Αναφορικά με την τεχνολογία η κυρία Γιαννιού επισημαίνει: “ικανοποιούμε τις ανάγκες του πελάτη, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, έχοντας όμως σαν βασική προϋπόθεση την ενεργό ανθρώπινη σχέση του διαμεσολαβητή με τον πελάτη. Αυτή είναι η βασική μας αρχή για το θέμα των ασφαλισμένων μας ενώ για τους συνεργάτες βρισκόμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση όλο και πιο προηγμένων μεθόδων και λύσεων διαμηνύοντας ότι η τεχνολογία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην ανάπτυξη της Interasco.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία διαθέτει μια από τα πιο εξελιγμένες και σύγχρονες ηλεκτρονικές πλατφόρμες για τους συνεργάτες μας, την «My Interasco Agent», η οποία επιτρέπει αυτόματη άντληση πληροφόρησης και πλήρη ελευθερία κινήσεων σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, αποτελώντας το βασικό εργαλείο συνεργασίας του δικτύου μας με την Εταιρία μας.

Επίσης εξίσου δυναμική είναι και η ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τους πελάτες μας, η «My Interascco Customer», εξασφαλίζοντας αμεσότητα πληροφόρησης και επικοινωνίας με την εταιρεία.

Ακόμα και το πρόγραμμα επιβράβευσης «ευχαριστώ», αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες στην υλοποίηση της ψηφιακής στρατηγικής της INTERASCO, ισχυροποιώντας τη σχέση της με τα δίκτυα διανομής και με τον τελικό καταναλωτή”.

Κλείνοντας την συνοπτική παρουσίαση στο insuranceeea των στοιχείων που χαρακτηρίζουν την interasco  , τονίζει η κυρία Γιαννιού :” να αναφέρω επιγραμματικά ότι στην Interasco έχουμε προτεραιότητα την υποστήριξη των συνεργατών μας. Αυτοί αποτελούν και θα συνεχίσουν να αποτελούν το μοναδικό κανάλι διανομής μας. Είναι οι άνθρωποί μας, η δύναμή  μας και ο ουσιαστικός σύνδεσμος που μας μεταφέρει τα μηνύματα και τον παλμό της αγοράς”.

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics