ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιχειρησιακής & Εργασιακής Ψυχολογίας

Certified Specialist in Business Psychology 

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, 16.00-19.20,

από την Τετάρτη, 3 Απριλίου, έως και την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Όλοι ζούμε στους ιλιγγιώδεις ρυθμούς, στις ταχύτητες και στις απαιτήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της ψηφιακής εποχής, των έντονων αλλαγών και των μεγάλων ανατροπών. Οι συνθήκες αυτές, της ταχύτητας και της αλλαγής, χαρακτηρίζουν κάθε στιγμή της ζωής μας, πρωτίστως της δουλειάς μας, αλλά και κάθε στιγμή της προσωπικής και οικογενειακής μας ζωής. Η ψυχολογία μας επηρεάζεται, η εργασία μας δεν έχει πια τα σταθερά γνωρίσματα που διακρίναμε έως χτες, ενώ το επιχειρησιακό μας περιβάλλον αλλάζει δραστικά, ψηφιοποιούμενο και μετασχηματιζόμενο καθημερινά, πιο απαιτητικό από ποτέ.

Η καλή αντίληψη των συνθηκών αυτού του νέου «κόσμου» μας και η ικανότητα δημιουργικής και έγκαιρης κατανόησης των απαιτήσεων του, είναι το «διαβατήριο» της προόδου μας, του μέλλοντός μας και της προοπτικής μας, στην εργασία μας, στην επιχείρησή μας και συνολικότερα στις απαιτήσεις του νέου αυτού μοντέλου της ζωής μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιχειρησιακής και Εργασιακής Ψυχολογίας, EIAS Certified Specialist in Business Psychology, προσφέρει ισχυρότατες εγγυήσεις προόδου και ανάπτυξής μας στον νέο αυτό «κόσμο» των προκλήσεων, των αλλαγών, αλλά και των μεγάλων ευκαιριών και προοπτικών αποδοτικής εξέλιξής μας στο απαιτητικό επιχειρησιακό μας περιβάλλον του σήμερα και του αύριο. 

Ακολουθεί η αναλυτική περιγραφή του προγράμματος & η αίτηση συμμετοχής: 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics