Πρόσκληση συμμετοχής των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όλης της χώρας στο webinar του EEA για τα μέτρα στήριξης του κλάδου

Το Ε.Ε.Α. την Παρασκευή 10/4 στις 15.00 θα υλοποιήσει με τη βοήθεια ειδικών συνεργατών του ειδικό webinar εστιασμένο στα μέτρα της κυβέρνησης για στήριξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα υπάρξει εμπεριστατωμένη αναλυτική πληροφόρηση και θα είναι χρήσιμο σε όλους τους επαγγελματίες να το παρακολουθήσουν καθώς θα λάβουν εξειδικευμένη και χρηστική ενημέρωση για την εργασία τους.

Στο πάνελ των ειδικών νομικών και φοροτεχνικών συνεργατών ( Σουζ. Κλημεντίδη, Χρ. Μαννέ και Θρ. Μίαρης) οι οποίοι και θα υποστηρίξουν το webinar ,θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γ.Γ κ. Δ. Γαβαλάκης ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Γιώργος Φλωράς.

Ως συνέχεια του webinar και με βάση τα όσα συζητηθούν θα εκδοθεί ειδικός οδηγός ο οποίος θα είναι στην διάθεση των μελών του ΕΕΑ και θα περιέχει όλα τα μέτρα που ισχύουν και αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Κάντε την εγγραφή σας πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics