Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήραγια τα Μέλη και τους Φίλους του ΣΕΣΑΕ

Το ποδοσφαιρικό γεγονός του ασφαλιστικού κλάδου !

Το ποδοσφαιρικό γεγονός του ασφαλιστικού κλάδου !

Σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα αλλά και με έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων και τελικά με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο, ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013.

Από τις δεκαοχτώ (18) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αναμετρήθηκαν στο τουρνουά, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας GENERALI σε ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του εθελοντικού οργανισμού για την προστασία του παιδιού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα μελών και φίλων του Συνδέσμου «Ελπίδα», ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας DAS Hellas.

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμβάλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν με χορηγίες οι Εταιρίες : “GUY CARPENTER & Company Limited”, ως Πλατινένιος Χορηγός και οι Εταιρίες “DAS HELLAS Α.Α.Ε.Γ. Νομικής Προστασίας” & “MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers”, ως Χρυσοί Χορηγοί.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics