Ήρθε η ώρα για την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το Σάββατο, 18 του μήνα, η καρδιά του ασφαλιστικού κλάδου θα «χτυπά» σε κεντρικό  ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που έχουν εκλεγεί στα Επιμελητήρια της χώρας, με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για την απαρχή μίας προσπάθειας με στόχο την πανελλήνια δικτύωση του κλάδου και την δημιουργία ενιαίου μετώπου προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες για ακόμα πιο δυναμική παρουσία της ασφαλιστικής κοινότητας στις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, με τα Επιμελητήρια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στόχος είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Τα συμπεράσματα της Συνδιάσκεψης θα βάλουν τις βάσεις για την ενδυνάμωση και εξέλιξη του κλάδου.

Την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Σωματείων, παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της συνδιάσκεψης. (Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση είναι κλειστή): 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics