Ισχυρή παρουσία του Ε.Ε.Α. στην εκδήλωση διαμεσολαβητών του Ν. Μαγνησίας

Με ισχυρή παρουσία το Ε.Ε.Α. συμμετείχε στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.) στον Βόλο, συνεχίζοντας την προσπάθεια σύνδεσής του με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και τα Σωματεία σε κάθε περιοχή της χώρας.

Ο πρόεδρος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο γενικός γραμματέας κ. Δ. Γαβαλάκης μετέβησαν στον Βόλο και συμμετείχαν στην κοπή πίτας του Συνδέσμου παρουσία μεγάλου αριθμού ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α τοποθετήθηκε επί των βασικών θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, εστίασε σε όσα βρίσκονται σε εξέλιξη και αποτελούν πρόκληση για τον κάθε επαγγελματία και ανακοίνωσε τόσο την προετοιμασία του πανελλαδικού συνεδρίου για την διαμεσολάβηση, όσο και άλλες ενέργειες που αφορούν την πρόοδο του κλάδου.

Διεξοδικότερα το θέμα του Πανελλαδικού Συνεδρίου που διοργανώνει το Ε.Ε.Α. καθώς και η 2η Εθνική Συνδιάσκεψη συζητήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης από τον κ. Γαβαλάκη. Ο γ.γ του Ε.Ε.Α. απέδωσε στους παρευρισκόμενους με σαφήνεια την προσπάθεια του Ε.Ε.Α. να θέσει βάσεις, να ενισχύει με κάθε μέθοδο,  και να επιδιώκει διαρκώς την πανελλαδική «δικτύωση- συνένωση» του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Προς αυτό τον στόχο επισημάνθηκε ότι ζητείται η ενεργοποίηση των Σωματείων και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όλη τη χώρα.

Όπως αποτυπώθηκε, οι προοπτικές είναι σημαντικές για το επάγγελμα όπου σε νομούς με έντονη παραγωγική, μεταποιητική και εμπορική δραστηριότητα όπως της Μαγνησίας, έχει και λόγο και ρόλο να διαδραματίσει στην εξέλιξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Την προσπάθεια του Συνδέσμου, την πρόεδρό του κυρία Άννα Τσιτσιγιάννη- Βουρούκου καθώς και τα μέλη του επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της περιοχής, τίμησαν επίσης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  κύριος  Αριστοτέλης Μπασδάνης, και ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Ζαχείλας οι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας για το καλωσόρισμα του 2020 που πραγματοποίησε ο ΣΥ.Δ.Α.Μ.

 

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics