Καλύτερο το 2013 για την D.A.S. Hellas

Εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού της πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου η Διοίκηση της D.A.S. Hellas κόβοντας συμβολικά και  την καθιερωμένη πίτα για το 2013.

Μέσα από την λιτή εκδήλωση που έγινε σε κέντρο εστίασης, αναδείχθηκε η συμμετοχή που είχε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας στις σημαντικές αλλαγές που επήλθαν στον τρόπο λειτουργίας , τη δημιουργία νέων προγραμμάτων, την αναδόμηση των εσωτερικών διαδικασιών, τη μετεγκατάσταση των γραφείων και πολλά ακόμα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κυρία Νάντια Σταυρογιάννη, ευχαρίστησε το προσωπικό, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, εξήρε τη σημασία της διαμόρφωσης εταιρικής συνείδησης στην πρόοδο των εργασιών και κάλεσε όλους να δουλέψουν δυναμικότερα, με αισιοδοξία και βεβαιότητα, ότι το μέλλον για την νομική προστασία είναι ευοίωνο.  

Μιλώντας στα στελέχη επισήμανε ότι: «η D.A.S. έχει τη δική της αυτόνομη πορεία στην ελληνική αγορά, εκπροσωπεί την εξειδίκευση της νομικής προστασίας. Όλοι εμείς καλούμαστε και έχουμε υποχρέωση με ομαδικό πνεύμα και πίστη στις δυνατότητες της νομικής προστασίας  να την αναδείξουμε σε κορυφαίο προϊόν για κάθε επιχείρηση, για κάθε οικογένεια, για κάθε πολίτη. Θέλουμε σοβαρή και συστηματική ενασχόληση, ώστε η εταιρεία μας να προχωρήσει δυναμικά και το 2013 και να φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Αναφορικά με την χρονιά που πέρασε η κα Σταυρογιάννη είπε πως κυριάρχησαν οι μεγάλες αλλαγές, που ξεκίνησαν και πρωταγωνίστησαν στην εταιρεία, εξελίχθηκαν επιτυχώς και αποτελούν το πρώτο βήμα για τα όσα έπονται και αφορούν την άνοδο της D.A.S. Hellas.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics