Καμπάνια της ΕΑΕΕ για την πρόληψη ατυχημάτων

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιεί πρωτότυπη δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων στο θέμα της οδικής συμπεριφοράς

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιεί πρωτότυπη δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων, κυρίως, στο θέμα της οδικής συμπεριφοράς και ασφαλούς οδήγησης.

Η δράση της ΕΑΕΕ που έχει αποσπάσει βραβείο δημιουργικότητας στο θεσμό ERMIS AWARDS, προβάλλει το μήνυμα των συχνά τραγικών συνεπειών της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, η δράση θα αναπτυχθεί με τη χρήση φορτηγών οδικής βοήθειας, που θα μεταφέρουν τρακαρισμένα οχήματα κυκλοφορώντας σε πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας κατά τις νυχτερινές ώρες, με στόχο να προσελκύσουν την προσοχή πεζών και εποχουμένων. Τα φορτηγά θα είναι ντυμένα με πανό, με ευδιάκριτο το μήνυμα: «Ήπιε, οδήγησε, σκοτώθηκε. Εσύ, τί θα κάνεις;».

Ταυτόχρονα, στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των ίδιων περιοχών θα τοποθετηθούν περισσότερα από 30.000 πρωτότυπα φυλλάδια που προσομοιάζουν με κλήση, με θέμα το αλκοόλ και την οδήγηση και το σύνθημα «Μη γράφεις τη ζωή…».

Η δράση ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες. Τα φορτηγά οδικής βοήθειας θα κινούνται στο κέντρο της Αθήνας, την Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, στον άξονα της παραλιακής λεωφόρου, στα δυτικά προάστια, στον Πειραιά και αλλού.

Χορηγοί της πρωτοβουλίας είναι οι εταιρείες Interamerican και Υδρόγειος, ενώ υποστηρικτές οι ΑΤΕ Ασφαλιστική, Ατλαντική Ένωση, ERGO, Ευρωπαϊκή Πίστη, Groupama Φοίνιξ, NP Insurance και Συνεταιριστική. Τα οχήματα βοήθειας παρέχουν οι εταιρείες Europ Assistance, Interamerican, Interpartner Assistance, Mapfre Assistance και Mondial Assistance.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics