Μ. Τζωρτζωρής: Ευνοεί την επικοινωνία και τη συνεργασία του κλάδου η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη

Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, επαινεί  όπως αναφέρει «την εξαιρετική πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του ΕΕΑ, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη,  για τη διοργάνωση της 1ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων, εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας μας». Παραθέτοντας αναλυτικά την άποψή του, αναφέρει τα εξής:

«Η δυνατότητα να συστρατευθούν εκπρόσωποι της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, να ενισχύσουν τη φωνή τους, να ενδυναμώσουν την παρουσία τους στα κοινά και να δηλώσουν ένα ηχηρό «παρών», διεκδικώντας -από ισχυρότερη βάση- την υιοθέτηση πάγιων αιτημάτων τους, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την πεποίθηση μας ότι η αποτελεσματικότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων του κλάδου πολλαπλασιάζεται μέσα από διαδικασίες που ευνοούν την επικοινωνία και τη συνεργασία όλων μας.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων με συνέπεια τα τελευταία 30 χρόνια, επιμένει να στηρίζει κάθε προσπάθεια δημιουργίας κοινού μετώπου στο χώρο της διαμεσολάβησης, με αποκλειστικό σκοπό την αναβάθμιση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, την τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα πολίτη, όπως και την ισχυροποίηση του ρόλου και του έργου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Μέσα από τη δημιουργία νέων καναλιών επικοινωνίας και την ανάπτυξη νέων πεδίων ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων, ο θεσμός της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης συνεχώς θα ενδυναμώνεται, μεγιστοποιώντας την υπεραξία την οποία επιστρέφει στην κοινωνία, την οικονομία, αλλά και στην ίδια την οικογένεια της ασφαλιστικής αγοράς, που είμαι βέβαιος ότι έχει ακόμη να προσφέρει πολλά στον συμπολίτη μας.

Με αυτά τα λόγια θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων, εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας, όπως και να δεσμευθώ ότι ο ΣΕΜΑ, βρισκόμενος πάντα δίπλα στη διαμεσολάβηση, και επιδιώκοντας με προσήλωση την επαγγελματική αριστεία, θα στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλίᨻ.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics