Με «myCheetah» & παροχή «εγγυήσεων» η συνέχεια της GROUPAMA

Του Γιάννη Βερμισσώ

Υψηλές προσδοκίες για την ελληνική αγορά έχει η Groupama Ασφαλιστική, στοχεύοντας την 1η θέση στην προτίμηση των πολιτών, την κορυφή της αναγνωρισιμότητας, τη συνέχιση της κερδοφορίας, την εξέλιξη των υπηρεσιών της, και φυσικά την παροχή προϊόντων με «εγγύηση συνέπειας» από την πλευρά της.

Το μήνυμα αυτό πέρασε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις της διοίκησης στο insurance-eea όπου τόσο ο γενικός διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος όσο και ο αν. Γ. Δ. κ. Laurent Thuillier  αναφέρθηκαν σε σημαντικές εξελίξεις που δρομολογούνται και αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας στην αγορά. Όπως έγινε σαφές η εταιρεία στοχεύει στην «απλότητα», την παροχή «εγγυήσεων» γι΄αυτό που κάνει όπως ήδη ξεκίνησε από πέρυσι με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, ενώ εξετάζει και σειρά καινοτομιών που θα προσφέρουν στον πελάτη της Groupama μοναδικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, κατά τη χθεσινή εκδήλωση της εταιρείας παρουσιάστηκε από τον εμπορικό διευθυντή κ. Κώστα Σεμερτζόγλου στους συνεργάτες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές η νέα τεχνολογική εφαρμογή «myCheetah» αποκλειστικά φτιαγμένη για κινητά τηλέφωνα. Πρόκειται για μια άκρως λειτουργική εξέλιξη που αποτελεί «εργαλείο» δουλειάς, διευκολύνει, τιμολογεί, παρέχει χρηστική  πληροφόρηση και συντελεί στη διευκόλυνση του έργου των διαμεσολαβητών απαλλάσσοντάς τους από την προσφυγή στο tablet ή τον υπολογιστή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ

Μιλώντας στην εκδήλωση ο γενικός διευθυντής κ. Χρ. Κάτσιος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα κερδοφορίας της εταιρείας, η οποία το 2018 παρουσίασε καθαρά κέρδη χρήσης €9,0 εκατ., καταγράφοντας αύξηση κερδών προ φόρων κατά 36% αλλά και σημαντική διεύρυνση του κύκλου εργασιών της. «Μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων μακροοικονομικών προκλήσεων γίνεται εμφανές ότι η μεταξύ μας συνεργασία αποτελεί αποφασιστικής σημασίας παράγοντα για την επίτευξη των  στόχων μας και, σε συνδυασμό με την προσήλωση στην παροχή αξιόπιστων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, διασφαλίζουν ένα ευοίωνο μέλλον για την εταιρεία και τους Συνεργάτες της», τόνισε ο κ. Κάτσιος.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ – «myCheetah»

Ο εμπορικός διευθυντής Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, παρουσίασε τη mobile εφαρμογή «myCheetah«, τη φυσική εξέλιξη του πρωτοποριακού εργαλείου διαχείρισης των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων Cheetah που πρώτη στην Ελλάδα, η Groupama Ασφαλιστική χρησιμοποίησε το 2013. «Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί μία ακόμα επαναστατική λύση για το Δίκτυο Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής, καθώς τους παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών τους online, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω οποιασδήποτε έξυπνης κινητής συσκευής, μια ουσιαστική αυτονομία στην καθημερινότητα του διαμεσολαβητή!» προσέθεσε ο κ. Σεμερτζόγλου.

Πλέον, η διαχείριση του πελατολογίου, η προσφορά ασφάλισης και η επικοινωνία με τους πελάτες γίνονται εύκολα με την εφαρμογή «my Cheetah«. Οι συνεργάτες της εταιρείας θα επωφεληθούν από την αμεσότητα που τους προσφέρει η εφαρμογή στη διαχείριση των συμβολαίων των πελατών τους σε 24ωρη βάση,  γεγονός που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την καθημερινή τους εργασία.

Το «myCheetah» δεν κοιμάται ποτέ, παρέχοντας πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο!

Στην ίδια πλατφόρμα μπορεί κάθε στιγμή να ενημερώνεται για τους κανονισμούς πωλήσεων, για τα bonus καθώς και να βρίσκει πληροφορίες για  τους διαγωνισμούς κινήτρων, βλέποντας άμεσα και με γραφική απεικόνιση σε ποιο στάδιο βρίσκεται και πόση ακόμα παραγωγή υπολείπεται για να επιτύχει το στόχο του. Μπορεί τέλος, να συνδέεται εύκολα και με το site των Συνεργατών, το www.sigouradiplasas.gr

Σύντομα ο Συνεργάτης, μέσω του «myCheetah«, θα μπορεί να καταχωρεί ηλεκτρονικά αιτήσεις ασφάλισης όλων των Κλάδων, κάνοντας χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής και  επισυνάπτοντας έγγραφα, ενώ θα έχει επίσης στη διάθεσή του την παρακολούθηση και εξόφληση ανείσπρακτων, καθώς και άλλες λειτουργίες.

Το «myCheetah» App θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS, θέτοντας υψηλά τον πήχη στην Ασφάλιση, αλλά κυρίως κάνοντας την εμπειρία ασφάλισης από την πλευρά του Συνεργάτη, Απλή!

Αναμφίβολα, συστήματα που καλύπτουν μερικώς τις λειτουργίες των επαγγελματιών της ασφάλισης, υπάρχουν πολλά. Πλατφόρμες, όμως, που ανταποκρίνονται σε όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες τους, επιτρέποντάς τους «να τα δουν» και «να τα κάνουν όλα» – από την τιμολόγηση μέχρι την έκδοση συμβολαίου, περνώντας από την παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου τους αλλά και της εφαρμογής της εμπορικής πολιτικής της εταιρίας – δεν υπάρχουν πολλές. H εφαρμογή  «myCheetah» που δημιούργησε η Groupama Ασφαλιστική για τους Συνεργάτες της, είναι ακριβώς αυτό: ένα απλό, ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης όλων των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων.

 

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics