Με νέα σχέδια η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

η νέα της παρουσία θα την επικοινωνήσει όχι μόνο στους επαγγελματίες της αγοράς αλλά και στο ευρύ κοινό με εντατική διαφημιστική καμπάνια σε Μέσα Ενημέρωσης και social media.

Του Γιάννη Βερμισσώ


Νέα θέση στην ελληνική αγορά διεκδικεί η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, για αυτό και προχωρεί με σχέδιο, προϊόντα, στελέχη,  τεχνολογικές υποδομές, και οργάνωση, στην ανατοποθέτησή της στον κλάδο των ασφαλειών καθώς και των επενδύσεων δημιουργώντας και δικό της Αμοιβαίο Κεφάλαιο. Τη νέα της παρουσία θα την επικοινωνήσει όχι μόνο στους επαγγελματίες της αγοράς αλλά και στο ευρύ κοινό με εντατική διαφημιστική καμπάνια σε Μέσα Ενημέρωσης και social media.

«Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να πετύχω» είπε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  Ευρώπη Ασφαλιστική κ. Νίκος Μακρόπουλος μιλώντας σε συνάντηση ενημέρωσης κατά την οποία δημοσιοποίησε μέρος από τις ενέργειες που προβαίνει με στόχο η εταιρεία του να «παίξει νέο ρόλο και να πάρει τη θέση που της αξίζει».

 Όπως εξήγησε, η ΕΥΡΩΠΗ εισέρχεται σε μια νέα πορεία έχοντας μεγαλύτερα σχέδια, με περισσότερες παροχές σε υπηρεσίες και προϊόντα, και με υψηλότερους αλλά επιτεύξιμους στόχους για τους οποίους κυρίαρχο εφόδιο είναι όλα όσα έως σήμερα έχει δομήσει και την κάνουν να ξεχωρίζει ως εταιρεία αποτελώντας την παρακαταθήκη της στην αγορά.  

Στο πλαίσιο της νέας εμπλουτισμένης σχεδίων εκκίνησης, με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας ανακοινώθηκε ότι η ΕΥΡΩΠΗ βελτιώνει τα υφιστάμενα προγράμματά της και δημιουργεί και νέα σε όλο το φάσμα των κλάδων ενώ θα αναπτυχθεί  κάθετα : στο αυτοκίνητο (με τις δικές όπως επισημάνθηκε  προδιαγραφές), στις αστικές ευθύνες, σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις, στην Υγεία, σε προϊόντα ασφάλισης ξενοδοχείων, RbNb, στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις (όπως φαρμακεία). Τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας κυρία Δήμητρα Τσακνιά, Ειρήνη Τριανταφύλλου, Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκαν επιγραμματικά στην νέα προοπτική της Ευρώπης Ασφαλιστική που θα υποστηριχθεί με την εταιρική και την προϊοντική καμπάνια οι οποίες θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του ονόματος της εταιρείας  και της καλής φήμης που έως σήμερα έχει δημιουργήσει στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Μακρόπουλος έκανε καίριες αναφορές στην παράδοση της ΕΥΡΩΠΗ που διακρίνεται από: αξιοπιστία, διαφάνεια, φερεγγυότητα, επάρκεια κεφαλαίων και ικανοποιημένους πελάτες. Ακόμη επισήμανε τις αποζημιώσεις που καταβάλλει ακέραια και άμεσα στους εμπορικούς κινδύνους στους οποίους εξειδικεύεται και έχει δώσει υψηλά και αναμφισβήτητα δείγματα γραφής για το πώς «η ΕΥΡΩΠΗ στέκεται δίπλα στους πελάτες της» και  ότι είναι μια εταιρεία που «έχει περάσει εξετάσεις και δεν έχει δώσει δικαιώματα». Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στην είσοδο της εταιρείας στα Αμοιβαία Κεφάλαια όπου ανακοινώθηκε ότι προχωρεί στην δημιουργία ΑΚ με έδρα το Λουξεμβούργο.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Μακρόπουλος αναφέρθηκε στον κακό ανταγωνισμό στον κλάδο αυτοκινήτου και στηλίτευσε τα όσα συμβαίνουν, στον αθέμιτο τραπεζικό ανταγωνισμό τονίζοντας την ανάγκη έντιμης και σωστής συμπεριφοράς. Επιπρόσθετα επισήμανε  την ανάγκη ύπαρξης ελληνικών εταιρειών λέγοντας ότι η πολιτεία πρέπει να διαφυλάξει το ελληνικό στοιχείο στον κλάδο.  Τέλος προέβλεψε ραγδαίες και ριζικές αλλαγές στην δομή του κλάδου, στις οποίες και συνάρτησε με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics