Με την Groupama συνεχίστηκε στο Ε.Ε.Α. η συμπλήρωση ωρών «επανεκπαίδευσης» (βίντεο)

Με υψηλή αποδοχή και ενδιαφέρον εξελίσσεται η πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. προκειμένου να συμπληρώσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ώρες που τους «λείπουν» έως και το 2018 στην επανεκπαίδευση-επαναπιστοποίηση γνώσεων.

Χθες στην αίθουσα εκπαίδευσης του Ε.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε και δεύτερος κύκλος σεμιναρίων στον οποίο παρέστη και χαιρέτισε ο γ.γ του Επιμελητηρίου και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκης.

 

Ο χαιρετισμός του κ. Δ. Γαβαλάκη:

Η 2η αυτή κατά σειρά εκπαίδευση  έγινε με τη συνδρομή της ασφαλιστικής εταιρείας Groupama Ασφαλιστική ενώ η εκκίνηση των σεμιναρίων την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει με την στήριξη της Eurolife. Στη συνέχεια τα σεμινάρια έχουν προσφερθεί να παράσχουν και οι εταιρείες ΕθνικήΑτλαντική Ένωση, και Interamerican.

Παράλληλα η παροχή αυτή των σεμιναρίων σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της περιφέρειας και τα κατά τόπους Σωματεία του κλάδου θα δοθεί και στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της περιφέρειας μέσω e-learning.

Αυτό αποτελεί συνέχεια της θέσης του Ε.Ε.Α. όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρός του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου,να στηρίζει τους απανταχού ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε συνεργασία με τους φορείς που τους εκπροσωπούν.

Πρέπει να αναφερθεί ότι ήδη η πλατφόρμα της Εθνικής παρέχει elearning με την υποστήριξη του τμήματος εκπαίδευσης της εταιρείας καθώς ενεργοποιήθηκε και εκπονεί τα προγράμματα επαναπιστοποίησης σε όσους είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ακολουθεί βίντεο από την έναρξη του σεμιναρίου:

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics