MEGA BROKERS SA: Τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Με κεντρικό μήνυμα «τίποτα δεν είναι αδύνατο»η MEGA BROKERS SA στο καθιερωμένο Ετήσιο Συνέδριό της στις 6 Μαρτίου 2015 βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της που διακρίθηκαν παραγωγικά το 2014, στη μουσική σκηνή του FEVER.

Με κεντρικό μήνυμα «τίποτα δεν είναι αδύνατο»η MEGA BROKERS SA στο καθιερωμένο Ετήσιο Συνέδριό της στις 6 Μαρτίου 2015 βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της που διακρίθηκαν παραγωγικά το 2014, στη μουσική σκηνή του FEVER.

Την εκδήλωση της εταιρείας χαιρέτησε η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη, η οποία εστίασε στο γεγονός ότι οι Έλληνες είναι υπασφαλισμένοι, καθώς το μέσο ασφάλιστρο ανά πολίτη είναι 387 ευρώ, όταν ο μέσος Ευρωπαίος πληρώνει 1843 ευρώ.

Τονίζοντας πως είναι ευθύνη όλων η ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας, κατέληξε: «ο καθένας πρέπει να βάλει τον πήχη πολύ πιο ψηλά από ό,τι τον βάζει η εποπτεία».

Τη βραδιά συντόνισαν η Διευθύντρια Πωλήσεων κυρία Ιφιγένεια Τσακίρη και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κύριος Ιωάννης Παππάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2014, παρουσιάζοντας την αύξηση κατά ποσοστό 2,66% σε σχέση με την προηγούμενη, αγγίζοντας τα €34.600.000 καθαρά εισπραγμένα ασφάλιστρα και φτάνοντας σε τζίρο τα €45.000.000. Επίσης αναφέρθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Hermes, η οποία έκλεισε έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας.

Ακολούθησε ένα σύντομο βίντεο με δηλώσεις συνεργατών της εταιρείας, οι οποίοι υπογράμμισαν πως τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της συνεργασίας τους με την MEGA BROKERS είναι οι ανθρώπινοι δίαυλοι επικοινωνίας, η πρόσβαση σε εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, η δυνατότητα επιλογής μέσα από έναν μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς και τα tailor made προϊόντα, τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για τους πελάτες της MEGA BROKERS.

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι για 5η συνεχή χρονιά η MEGA BROKERS SA παραμένει στην 1η θέση των πωλήσεων μεταξύ των Μεσιτικών Επιχειρήσεων της χώρας, ενώ τόνισε πως η εταιρία είναι η μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα σήμερα που συνεργάζεται με 30 ασφαλιστικές εταιρείες και που οι συνεργάτες της αποδίδουν τα ασφάλιστρα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στον Κλάδο Αυτοκινήτων με το καθεστώς «μικτά μείον προμήθειες» μέσα από την πλατφόρμα Hermes, επιβεβαιώνοντας την οικονομική ευρωστία της εταιρείας, καθώς η συνολική διαδικασία είναι αυτοχρηματοδοτούμενη.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως αυτή τη χρόνια η MEGA BROKERS SA σκοπεύει να διαθέσει στους συνεργάτες της και στο ανθρώπινο δυναμικό της νέα ιδιόκτητα γραφεία, εκτάσεως 1.500 τ.μ., στα οποία θα δημιουργήσει και σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε με συγκίνηση στον κ. Μανώλη Ανδρόνικο – καθώς ήταν αυτός που τον πρωτοέφερε σε επαφή με το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου – αλλά και στον κ. Γιώργο Κώτσαλο, γιατί του πρόσφερε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του την εποχή που ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Αγία Βαρβάρα.

Καταλήγοντας, υπενθύμισε πως σε όλη τη διάρκεια της κρίσης η εταιρεία δεν μείωσε τους μισθούς των εργαζομένων της ούτε ένα ευρώ, αλλά αντίθετα αύξησε το προσωπικό της, φθάνοντας τους 45 εργαζόμενους. «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για μας. Θέλουμε να αποτελούμε το παράδειγμα για την αγορά μας, αλλά και για την κοινωνία.»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της MEGA BROKERS S.A., το Διοικητικό Προσωπικό, καθώς και Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, εκπρόσωποι του Κλαδικού Τύπου, των Σωματείων και των Κοινωνικών Φορέων. Συγκεκριμένα:

* Ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Γιάννης Καντώρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της “INTERAMERICAN”

* Ο κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Γιώργος Ζαφείρης, Διευθυντής Πωλήσεων της “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”

* Ο κ. Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG

* Ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της “AXA”

* Η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της “DAS”

* Ο κ. Bertrand Woirhaye, Γενικός Διευθυντής και ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Διευθυντής Πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρείας “ GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”

* Ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αναπληρωτής  Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ”

* Ο κ. Δημήτρης Σπανός, Γενικός Διευθυντής της “CNP”

* Ο κ. Ευστάθιος Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της “ERGO”

* Ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της “EFG EUROLIFE”

* Ο κ. Γιώργος Κυριακάκης, Αν. Γενικός Διευθυντής Δικτύου Πρακτόρων & Μεσιτών της “INTERNATIONAL LIFE”

* Ο κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της “INTERASCO”

* Ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Διευθυντής Πωλήσεων της “GENERALI”

* Ο. κ. Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, Διευθυντής Πωλήσεων της “ARAG”

* O κ. Μάγκνους Χατζηδημητρίου, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου της “METLIFE”

* Ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξαρτήτων Συνεργατών & Bancassurance της “ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”

* Η κα Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Διοικητικού & Ανάπτυξης της “ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ”

* Ο κ. Κωνσταντίνος Γκαβαρδίνας, Διευθυντής Οικονομικών Γενικής Διεύθυνσης Αττικής & Ν. Ελλάδος της “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ”

* O κ. Ιωάννης Νίνος, Διευθυντής Marketing Επικοινωνίας & Επιχειρηματικών Πωλήσεων της “PRIME”

* Ο κ. Γιώργος Ταμπακάκης, Διευθυντής Ανάπτυξης της “ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ”

* Ο κ. Σπύρος Λούκος, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της “ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.”

* Ο κ. Τέλης Μπάρδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων της “ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”

* Ο κ. Δημήτρης Κύρογλου, Επιθεωρητής Πωλήσεων “AIGAION”

* Η κα Μαρίνα Δρακάτου, Εκδότης  του περιοδικού ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

* Ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, Εκδότης του περιοδικού ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ & NEXT DEAL

* Ο κ. Νίκος Μωράκης, Αρχισυντάκτης του περιοδικού ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING & INSURANCE DAILY

* Ο κ. Γιάννης Βερμισσώ, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού INSURANCE WORLD &

INSURANCEWORLD.GR

* Ο κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Εκδότης-Ιδιοκτήτης του περιοδικού ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

* Η κα Ελένη Γρυπάρη, Πρόεδρος ΕΑΔΕ

* Ο κ. Γιώργος Kαραβίας, Πρόεδρος ΣΕΜΑ

* Ο κ. Αλέξανδρος Ραφαηλίδης, Πρόεδρος ΠΟΑΔ

* Ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος ΠΣΑΣ

* Η κα Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΕΕΑΕ

* Ο κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος ΣΠΑΤΕ

* Ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

* Ο κ. Γιώργος Μπενέτος, Πρόεδρος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

* Ο κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους κορυφαίους συνεργάτες της MEGA BROKERS SA, παραδίδοντάς τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Το Τιμητικό Βραβείο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για τη MEGA BROKERS SA “Γ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ” δόθηκε με τη μορφή δωρεάς, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, σε ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Επιβραβεύοντας και αναγνωρίζοντας τη δράση και την προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, επιλέχθηκε η επιστημονική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Τέλος, παρουσιάστηκε ο Διαγωνισμός Πωλήσεων της εταιρείας στην ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ 2014-2015, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το μουσικό πρόγραμμα Βανδή-Οικονομόπουλος.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics