Μέσω ίντερνετ ολοκληρωτικά η εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από το Ε.Ε.Α. – Δείτε σχετικούς συνδέσμους

Την πλήρη ψηφιακή εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έχει ολοκληρώσει και παρέχει στα μέλη του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μέλη του εξυπηρετούνται πλήρως μέσω ίντερνετ και δεν χρειάζεται να έχουν φυσική παρουσία στο Ε.Ε.Α.

Μπορούν (δείτε παρακάτω τους σχετικούς *συνδέσμους για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση):

1.Να ανανεώνουν την άδειά τους ανά 3ετία.

2. Να υποβάλλουν το συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης.

3.Να υποβάλλουν τη βεβαίωση επαναπιστοποίησής τους.

(Η υποβολή πρέπει να γίνεται στο 1ο τρίμηνο κάθε έτους για τις υποχρεώσεις 2 κ 3 και κάθε 3 έτη για την υποχρέωση 1, αυστηρώς έως 31/3 με βάση τη νομοθεσία).

Η εξέλιξη αυτή που είχε τεθεί ως στόχος από την διοίκηση του Ε.Ε.Α. αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τον κλάδο και τους επαγγελματίες οι οποίοι κερδίζουν χρόνο και μπορούν να εξυπηρετηθούν εξ αποστάσεως. Μοναδική προϋπόθεση για να απολάβουν αυτή την παροχή είναι να είναι ταμειακώς εντάξει.

Σχετικά,  ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και γενικός γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης αναφέρει τα εξής: «Διαρκής στόχος μας είναι η ανάπτυξη πρωτοβουλιών με επίκεντρο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Δημιουργήσαμε το mobile app του Ε.Ε.Α. και στη συνέχεια ολοκληρώσαμε τη δυνατότητα ΚΑΘΕ αναγκαία, από το νόμο, επαφή των επαγγελματιών του κλάδου μας με το Επιμελητήριο να γίνεται ηλεκτρονικά είτε από τον υπολογιστή είτε ακόμα και από το κινητό. Συνεχίζουμε σε κάθε τομέα να δρούμε με στόχο την ανάπτυξη του κλάδου μας και την προάσπιση των συμφερόντων του».

*Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των ειδικών επαγγελματικών αναγκών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ e– Επιμελητήριο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ

Το Ε.Ε.Α. κοντά σας και ηλεκτρονικά για ό,τι σας αφορά!

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics