Μια νύχτα με πανσέληνο: φιλανθρωπική εκδήλωση από τον ΣΕΜΑ

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) διοργανώνει βραδιά εταιρικής υπευθυνότητας, με τίτλο «Μια νύχτα με πανσέληνο», αποσκοπώντας στην υποστήριξη της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας / Ίαση / Στήριξη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Το φως του πρώτου «γεμάτου» φθινοπωρινού φεγγαριού θα υποδεχθούν ανώτατοι πολιτειακοί παράγοντες, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, γνωστοί επιχειρηματίες, καθώς και υψηλόβαθμοι συνεργάτες τους. Η εκδήλωση της 9ης Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ. στο Κτήμα Κοκοτού, στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής, ενώ για όποιον επιθυμεί θα προηγηθεί ξενάγηση στους αμπελώνες και στο οινοποιείο του κτήματος.
Κορυφαία στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει, μουσική εκδήλωση που θα είναι αφιερωμένη στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, με την υψίφωνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον πιανίστα Γιώργο Δούση, ενώ θα ακολουθήσει οινογευσία συνοδεία εδεσμάτων.
Το εισιτήριο της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα Κοκοτού είναι 35 ευρώ, ενώ μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας / Ίαση / Στήριξη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργος Καραβίας, αναφερόμενος στην εκδήλωση τόνισε ότι «πρόκειται για μια βραδιά προσφοράς, για μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και την οποία πρέπει να στηρίξουν στο σύνολό τους οι ασφαλιστικές εταιρείες, τα στελέχη της και οι διαμεσολαβούντες».
Σημειώνεται ότι, έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι η πλήρης στήριξη στη θεραπεία ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων ασθενών με καρκίνο του μαστού, η αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν κλινικές εξετάσεις, η εκπαίδευση και καθοδήγηση των νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού, καθώς και ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας. Την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. υποστηρίζουν 60 εθελοντές ιατροί, καθώς και 610 απλοί άνθρωποι, όπως και γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics