Μήνυμα Ι. Χατζηθεοδοσίου για τη ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ των ηλεκτρονικών σελίδων του ΕΕΑ

    «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»

Φίλες και φίλοι,

 

Οι δύο ιστοσελίδες του ΕΕΑ   το  «insurance-eea. gr» και  το «eea.gr» οι οποίες συμβάλλουν καθημερινά στην ενημέρωσή σας και την ηλεκτρονική, σε κάποιες περιπτώσεις, εξυπηρέτησή σας  από το Επιμελητήριο άλλαξαν μορφή.

Απόκτησαν άλλη εικόνα, πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα έγιναν πιο εύκολες στην πλοήγηση.  

Ήταν πριν από λίγα χρόνια, όταν τολμήσαμε και επενδύσαμε στη δημιουργία των δύο ηλεκτρονικών σελίδων. Μοναδική μας επιδίωξη, η καλύτερη ενημέρωση των μελών μας και κάθε ενδιαφερόμενου για τις εξελίξεις σε επίπεδο οικονομίας,  επιμελητηρίων, επιχειρηματικότητας, και φυσικά  η άμεση ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των μελών μας, σε διάφορες διαδικασίες μέσω του ίντερνετ.

Το insurance – eea.gr εστιασμένο στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης, ανέδειξε τα θέματα των ασφαλιστών (ασφαλιστικών διαμεσολαβητών), συνέδραμε στην πανελλαδική ενιαία ενημέρωσή τους και συντέλεσε καθοριστικά στην πληροφόρηση ενημέρωση όλων όσοι συνθέτουν την ιδιωτική ασφάλιση και έχουν ρόλο σε αυτή.

Η πρωτοβουλία μας αναγνωρίστηκε. Έγινε αποδεκτή και αξιοποιήθηκε. Η ανταπόκριση θεαματική.

Πολύ γρήγορα το eea.gr και το insurance-eea.gr αναδείχθηκαν σε πολύτιμα «εργαλεία» για τις επιχειρήσεις, τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες.

Όμως επειδή οι εποχές αλλάζουν, η τεχνολογία εξελίχθηκε, οι απαιτήσεις μας αυξήθηκαν και καθώς «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», πήραμε την απόφαση να δώσουμε μία νέα μορφή στις ηλεκτρονικές μας πύλες, εστιάζοντας κυρίως στη χρηστικότητά τους και στη διεύρυνση της επικοινωνίας μας, προκειμένου να ακουστεί πιο δυνατά η «φωνή» όλων των μικρομεσαίων και των επαγγελματιών και ειδικά για το insurance- eea, των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ευρύτερα του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης. Μετά από προετοιμασία και εργασία μηνών, το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι μπροστά σας, στις οθόνες των υπολογιστών σας και των κινητών σας τηλεφώνων.

Είναι το νέο μας βήμα στο οποίο θα γίνουν όπου χρειαστεί περαιτέρω παρεμβάσεις. 

Το βέβαιο είναι ότι όλα τα μέλη της Διοίκησης, οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου και η συντακτική ομάδα των δύο ηλεκτρονικών μας σελίδων, θα συνεχίσουν την προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση και παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών μέσω του eea.gr και του insurance-eea.gr.

Η αναζήτηση χρήσιμων πληροφοριών είναι ευκολότερη ενώ αναδεικνύεται όλη η γκάμα των υπηρεσιών που παρέχουμε, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τις χιλιάδες μέλη μας και να συντελέσει στο να λύνονται άμεσα απορίες ή και προβλήματα.

 Ως Επιμελητήριο όμως δεν σταματάμε εδώ…

Οι προσπάθειές μας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση του περιβάλλοντος λειτουργίας των επαγγελμάτων και τη στήριξη της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θα συνεχιστούν. Αυτό επιβάλλει ο ρόλος μας αλλά κυρίως η συνείδησή μας.

Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics