Νέα εποχή, νέα εταιρική ταυτότητα για τη NAK Katsiberis

Τη νέα ολοκληρωμένη εταιρική της ταυτότητα λάνσαρε η ΝΑΚ Katsiberis, μία από τις κορυφαίες μεσιτικές εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου, που εδώ και 8 δεκαετίες αναπτύσσεται σταθερά και ταυτόχρονα συμβάλλει στις εξελίξεις της επιχειρηματικής ασφάλισης.

Το rebranding κλήθηκε να αποτυπώσει το νέο στρατηγικό πλάνο για την επέκταση και ανάπτυξή της, καθώς και να αναδείξει τον αναβαθμισμένο ρόλο που επιτελεί η εταιρεία για τους πελάτες της. Έναν ρόλο που ξεπερνά το στενό πλαίσιο του broker, αναδεικνύοντας τη NAK Katsiberis σε έναν κορυφαίο σύμβουλο διαχείρισης ρίσκου και έναν στρατηγικό συνεργάτη με καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των πελατών της.

Σε εικαστικό επίπεδο, δεσπόζει το νέο λογότυπο της εταιρείας με σύγχρονη γραμματοσειρά και νέα παλέτα βασισμένη σε τόνους του μπλε, του χρώματος της ασφάλειας και της αξιοπιστίας. Κυριαρχούν δυναμικές φόρμες, με μία διαγώνια ανοδική γραμμή που συμβολίζει τη θετική πορεία που πάντοτε οραματίζεται η NAK Katsiberis, τόσο για την ίδια, όσο και για τους πελάτες της. Σε λεκτικό επίπεδο, προστίθεται στο λογότυπο η νέα περιγραφή STRATEGIC INSURANCE CONSULTANCY, που σηματοδοτεί τον διευρυμένο πλέον ρόλο της.

Ένα νέο εταιρικό αφήγημα πλαισιώνει τη σχεδιαστική ταυτότητα, εστιάζοντας στην αποστολή και τις αξίες της εταιρείας (Ηθική, Αξιοπιστία, Καινοτομία, Τεχνογνωσία, Στρατηγικός Συνεργάτης των πελατών της). Η συνολική φιλοσοφία και τοποθέτησή της συμπυκνώνεται στο motto που υπογράφει το νέο brand identity: “To protect is to empower”.

Το repositioning της NAK Katsiberis δηλώνει με σύγχρονη ματιά και αυτοπεποίθηση το όραμά της. Να διαδραματίζει έναν ολοένα και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλους: τις επιχειρήσεις που υπηρετεί, τον Κλάδο, την κοινωνία.

Σχετικά με τη Nak Katsiberis

 Ιστορία

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers S.A. ιδρύθηκε το 1935. Στα σχεδόν 90 χρόνια της διαδρομής της, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικής ασφάλισης και διαχείρισης ρίσκου και με συνεργασίες που εκτείνονται στο εγχώριο αλλά και διεθνές περιβάλλον.

 Πρωτοπορία
Η ΝΑΚ Katsiberis έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία, φέρνοντας πρώτη στην ελληνική αγορά ασφαλιστικά προϊόντα για εξειδικευμένους επιχειρηματικούς κινδύνους. Επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της, χαρακτηρίζεται δικαίως ως πρωτοπόρος στη χαρτογράφηση ειδικών ασφαλιστικών αναγκών και την παροχή εστιασμένων λύσεων.

 Κύρος & Αξιοπιστία
Μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα –σε μια σειρά αγορών, από το Εμπόριο και τις Κατασκευές έως την Ενέργεια, τον Τουρισμό και τις Υπηρεσίες– έχουν επιλέξει τη ΝΑΚ Katsiberis για τις αξιόπιστες και προηγμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της. Συνάμα, είναι από τις λίγες εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά που διαθέτει πιστοποίηση ISO για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στην άριστη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Διαρκώς διευρυνόμενη παρουσία
Μέσα από την πρόσφατη εξαγορά της Gkiolekas Insurance Solutions με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η NAK Katsiberis διευρύνει τη γεωγραφική της παρουσία και εδραιώνεται περαιτέρω στη Βόρεια Ελλάδα. Ταυτόχρονα, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της, ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της και ισχυροποιεί την ηγετική της παρουσία στο σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Mάθετε περισσότερα στο: www.nakinsurance.gr

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics