Νέες έννοιες στον διαχειριστή της International Life

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Μπορεί ο καιρός να πέρασε αλλά το αποτέλεσμα είναι θετικό και επιβεβαιώνει το κάλλιο αργά παρά ποτέ. Μιλάμε για την πολύκροτη υπόθεση ΕΘΝΙΚΗΣ και INTERNATIONAL LIFE που πέρασε πράγματι από κόσκινο.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για ένα ακόμα βήμα στο επόμενο διοικητικό της Εθνικής σύμφωνα με το οποίο η συμφωνία προχωρεί σε βαθμό που πλέον θα φύγει από την μέριμνα του ασφαλιστικού διαχειριστή, εκτός βέβαια κάποιου απρόοπτου που απευχόμαστε να ανακύψει.
 
Η "αναδοχή" ολοκληρώνεται και αφενός θα ηρεμήσουν οι ασφαλισμένοι της International που δικαιολογημένα αισθάνονται ότι βρίσκονται στην αναμονή ενώ και οι άνθρωποι της Εθνικής σε όλη την πυραμίδα θα προχωρήσουν απαλλαγμένοι από ένα "αγκάθι" μηνών που κάποιες ώρες αναρωτήθηκαν αν θα πρέπει να το σπρώξουν πιο μέσα ή να το αποβάλλουν.
 
Οι πληροφορίες μιλούν για μετάβαση της συμφωνίας σε τελικό στάδιο. Και κάπως έτσι κλείνει ο πρώτος κύκλος για την International. Βέβαια οι φουρτούνες δεν τελειώνουν για την εταιρεία καθώς ο διαχειριστής της έχει να ασχοληθεί με τους άλλους γενικούς κλάδους και την μεταφορά εκείνων των συμβολαίων.
 
Διότι όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές σήμερα τα "άλλα" συμβόλαια της International υπόκεινται σε αθέμιτη λεηλασία με πρακτικές που τώρα ελέγχονται…

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics