ο Κ. Χατζηστεφάνου μιλά για το όραμά του στο MDRT (EU) και για τον σφαιρικά ανεπτυγμένο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή

Του Γιάννη Βερμισσώ

Με στόχους, ιδέες και προσδοκίες για την περαιτέρω  ανάπτυξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την προσαρμογή της στα όσα σημαντικά υποστηρίζει ο θεσμός του MDRT,  ο κύριος  Κυριάκος Χατζηστεφάνου, με την πρόσφατη επιλογή του ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ευρώπης για το 2020 -2021 μιλά στο insuranceeea.

Η  ανάδειξή του σε αυτή την θέση αποτελεί και για τον ίδιο αλλά και για την Ελλάδα μια σαφή αναγνώριση την οποία ο κ. Χατζηστεφάνου καλείται να την εμπλουτίσει με την πολυετή εμπειρία του ως διακεκριμένος «ασφαλιστής ζωής».

Αναγνωρίζει ως τιμητική την επιλογή του η οποία δείχνει την διάκριση της παρουσίας, του ρόλου και των δυνατοτήτων της Ελλάδας στην Ευρώπη και έχει συμβολικό χαρακτήρα και για το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Όπως αναφέρει « θεωρεί τη θέση και τα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως πρόκληση για μεγαλύτερα βήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και του MDRT».

Εξηγεί ότι σε επίπεδο πρακτικό επιθυμία του είναι να αποκτήσουν όλες οι χώρες της Ευρώπης επιτροπές επικοινωνίας οπότε και να ενισχύσουν αυτόνομα πλέον την παρουσία τους  και να συμβάλλουν στην διεύρυνση των μελών και την εξέλιξη του MDRT.

Επίσης, υπάρχει μια ακόμη ουσιαστική «αποστολή» στα νέα καθήκοντα του κ. Χατζηστεφάνου,  η οποία, τονίζει, αφορά την μετάδοση της «φιλοσοφίας» και των «αρχών» του MDRT σε περισσότερους επαγγελματίες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Διευκρινίζει ότι το MDRT ως θεσμός εμπεριέχει την έννοια της σφαιρικής προόδου και της ολοκλήρωσης προσωπικής και επαγγελματικής του ατόμου, και διακρίνεται για την ποιοτική διάσταση που θέτει στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Αυτή, την πλευρά του θεσμού, αναφέρει ο κ. Χατζηστεφάνου θέλει να περάσει στην διάρκεια των καθηκόντων του σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό στις ευρωπαϊκές χώρες ταυτόχρονα βέβαια με την διεύρυνση των μελών του MDRT.

Εστιάζοντας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση το μήνυμα που θέλει να αποστείλει προς τους επαγγελματίες, είναι να υπερβούν τα στερεότυπα, να λειτουργούν μπροστά από τα δεδομένα, να ανήκουν -έχοντας συμβάλλει-, σε επιτυχημένες ομάδες ασφαλιστών , και να ανοίγουν ορίζοντες για νέες προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics