Ο ΠΣΣΑΣ μετονομάστηκε σε ΕΣΑΠΕ και προσδιορίζει στόχους, δράσεις και προοπτικές

Με νέες προοπτικές και συμμετοχή στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ο ΠΣΣΑΣ γυρίζει σελίδα και όπως ανακοινώθηκε χθες σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση μετονομάζεται σε ΕΣΑΠΕ (Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος). Με αυτόν τον “τίτλο” εισέρχεται δυναμικά στην εποχή όπου η ιδιωτική ασφάλιση και οι συντελεστές της θα έχουν ισχυρή παρουσία.

Το στίγμα για τα όσα θα συνδεθούν με την ΕΣΑΠΕ έδωσε ο πρόεδρός της κ. Γιάννης Τοζακίδης ο οποίος παρουσίασε συνοπτικά, στόχους, προοπτικές και τα νέα πρώτα βήματα του επόμενου διαστήματος δίνοντας την προοπτική και την ανανέωση, τα φιλόδοξα, όμως ρεαλιστικά, σχέδια για τον ρόλο που θα έχει η Ένωση στον κλάδο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με τιμητικά λόγια για την αξία των Συντονιστών και των ασφαλιστικών  διαμεσολαβητών γενικότερα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, καθώς και ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, γ.γ και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α και ο κ. Μιχάλης Τάτσης, διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο κ. Γαβαλάκης αναφέρθηκε και στην καμπάνια για την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή την οποία ξεκίνησε το ΕΕΑ  (https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/kampania-e-e-a-gia-tin-asfalistiki-diamesolavisi/)και το ελάχιστο για τρείς μήνες θα αναδεικνύει στα social media την σημασία που έχει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής για τους πολίτες που επιλέγουν ιδιωτική ασφάλιση ενώ επίσης, τοποθετήθηκε και σε θέματα που σχετίζονται με την GAMA Global Hellas και ανέδειξε και την αξία της εκπαίδευσης των επαγγελματιών.

Για τις τροποποιήσεις στο Καταστατικό, τις νέες διατάξεις και διεκδικήσεις της ΕΣΑΠΕ παρείχαν από τη πλευρά τους ο κ. Στέλιος Κόκιος, Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΑΠΕ και ο κ. Μανώλης Πετρόχειλος, γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠΕ.

Τα δεδομένα που προκύπτουν από τη συνεργασίας ΕΣΑΠΕ – ΕΙΑΣ, προσδιόρισε και ο κ. Νίκος Σοφρωνάς  γενικός διευθυντής του ΕΙΑΣ.

Να αναφερθεί ότι στην διαδικτυακή εκδήλωση της ΕΣΑΠΕ συμμετείχαν οι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές κ. Γιάννης Πολλάλης και κ. Αντώνης Ζαϊρης.

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics