Οι συνεργάτες της ERGO στο Ελσίνκι

Το σύγχρονο και κοσμοπολίτικο Ελσίνκι υποδέχθηκε τους νικητές του Διαγωνισμού Πωλήσεων της ERGO για το έτος 2012 και έτσι συνεχίστηκε μια παράδοση επιβράβευσης των Συνεργατών της, που παραμένουν πιστοί στους εταιρικούς σχεδιασμούς και επιδιώξεις.

Το σύγχρονο και κοσμοπολίτικο Ελσίνκι υποδέχθηκε τους νικητές του Διαγωνισμού Πωλήσεων της ERGO για το έτος 2012 και με τον τρόπο αυτό συνεχίστηκε μια παράδοση επιβράβευσης των Συνεργατών της, που παραμένουν πιστοί στους εταιρικούς σχεδιασμούς και επιδιώξεις.

Η νύχτα έγινε μέρα για τους τυχερούς που ταξίδεψαν στο μακρινό Ελσίνκι, αφού την εποχή που πραγματοποιήθηκε η εκδρομή η μέρα διαρκούσε 18 ώρες και ο ουρανός δεν σκοτείνιαζε ποτέ.

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία της πανέμορφης πόλης της Βαλτικής που συνδυάζει αρμονικά την ομορφιά της φύσης με τα εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα.

Η πρώτη ημέρα επεφύλασσε ξενάγηση στην πόλη με το παραδοσιακό τραμ. Στο ιστορικό κέντρο, στην πλατεία της Συγκλήτου με το άγαλμα του τσάρου Αλέξανδρου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν μεγαλοπρεπή νεοκλασικά κτίρια, όπως το Προεδρικό Παλάτι, το Δημαρχείο, τη Βουλή, την Όπερα και την Έδρα της Φιλαρμονικής, που οι προφανείς ρωσικές επιρροές στην αισθητική τους, δίνουν στην πλατεία αυτοκρατορικό αέρα.

Απογευματινός προορισμός της ίδιας ημέρας ήταν το φρούριο Σοουομενλίνα, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Ελσίνκι και είναι ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα ιστορικά φρούρια του κόσμου, παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO. Μετά από μια μικρή περιήγηση στο νησί και το φρούριο, οι κορυφαίοι Συνεργάτες της ERGO απόλαυσαν το δείπνο τους στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Walhalla.

Η ολοήμερη εκδρομή στην παραμυθένια πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Tallin, ήταν επίσης άλλη μια εξαιρετική εμπειρία για τους Συνεργάτες της εταιρίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ιστορικό της κέντρο και να πάρουν μια αντιπροσωπευτική γεύση της παλιάς πόλης, που διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτο το ύφος και τον μεσαιωνικό της χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε ακόμη περιηγήσεις με κάθε μέσο και σε άλλους ενδιαφέροντες προορισμούς στο Ελσίνκι, προκειμένου οι ταξιδιώτες να έρθουν πολύ κοντά στους ρυθμούς και την ατμόσφαιρα της πόλης του βορρά. Κορυφαία στιγμή αναμφίβολα η βόλτα με τα ποδήλατα κατά μήκος των ακτών της πόλης, όπου η διαδρομή ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Επειδή όμως όλα μετρούν, οι διοργανωτές της εκδρομής φρόντισαν και για γαστρονομικές περιπλανήσεις υψηλού επιπέδου, με κορυφαίο γευστικό προορισμό το περίφημο εστιατόριο Savu με ιστορία 200 ετών, στο οποίο πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο του ταξιδιού.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, ευχαρίστησε τους Συνεργάτες της εταιρίας για τις διαρκείς προσπάθειές τους και την καλή συνεργασία τους, τόνισε ότι η ERGO θα συνεχίσει να τιμά την εμπιστοσύνη τους, να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες τους και να επιβραβεύει τις προσπάθειές τους και ολοκλήρωσε τη σύντομη ομιλία του λέγοντας:

Συνεχίστε να προσπαθείτε, αλλά και να απολαμβάνετε μαζί μας τα αποτελέσματα των κοινών μας προσπαθειών. Μας αξίζει η εμπιστοσύνη σας και σας αξίζει η σιγουριά που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Είμαστε περήφανοι που πορευόμαστε μαζί και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο νοιώθετε και σεις”.

Τέλος, μία καλά οργανωμένη εκδρομή δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει και με μια όμορφη έκπληξη. Στο ταξίδι του γυρισμού, μια “στάση” για γεύμα σε παραδοσιακή βαυαρική μπυραρία στο κέντρο του Μονάχου, έκανε το ταξίδι της επιστροφής ευχάριστο και την εκδρομή ακόμα πιο εντυπωσιακή.

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics