Προσφορά της Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Υπέρτασης, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας προληπτικού ελέγχου καρδιάς που περιλαμβάνει Ουρία, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Οξαλοξεϊκή τρανσαμινάση ορού (SGOT ASAT), Πυροσταφυλική τρανσαμινάση ορού (SGPT ALT), γ-GT και Τεστ κόπωσης, στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416051-052.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/05/2013.

Λίγα λόγια για τον Καρδιολογικό Τομέα της Ευρωκλινικής Αθηνών Έμπειροι ιατροί και υπερσύγχρονος εξοπλισμός στην υπηρεσία του ασθενούς 24 ώρες το 24ωρο Οι διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες του καρδιολογικού τομέα καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης κλινικής και επεμβατικής καρδιολογίας. Στελεχώνεται από διεθνώς αναγνωρισμένους καρδιολόγους και επεμβατικούς καρδιολόγους οι οποίοι εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές και αναπτύσσουν πλούσια ερευνητική δραστηριότητα. Ανάμεσα στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες παρέχονται: Δυνατότητα επεμβατικής αντιμετώπισης του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου σε 24ωρη βάση, διαγνωστικές ηλεκτροφυσιολογικές μελέτες, Ablation αρρυθμιών (και κολπικής μαρμαρυγής), εμφύτευση βηματοδοτών, απινιδωτών και αμφικοιλιακών βηματοδοτών. Το Αιμοδυναμικό εργαστήριο, το οποίο αποτελεί νευραλγικό κομμάτι του καρδιολογικού τομέα, διαθέτει τεχνολογία αιχμής και τεχνογνωσία διεθνών προδιαγραφών. Καλύπτει έκτακτα και επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Ο υπερσύγχρονος στεφανιογράφος με ενσωματωμένο ανιχνευτή (Flat Panel) πολύ χαμηλής δόσης, εξασφαλίζει ποιοτική περίθαλψη με εικόνες υψηλής ευκρίνειας και πολύ χαμηλή δόση ακτινοβολίας για τον ασθενή.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics