Σε Λάρισα & Καρδίτσα το ΕΕΑ ενημερώνει για την IDD 

Σε δύο πόλεις, Λάρισα και Καρδίτσα, την ίδια μέρα, Τρίτη 5 Μαρτίου, η Διοίκηση του ΕΕΑ συνεχίζει το οδοιπορικό ενημέρωσης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για την IDD. Πρώτος σταθμός στην Καρδίτσα όπου θα γίνει ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της περιοχής σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Καρδίτσας στις 14.30.

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γ.Γ. κ. Δ. Γαβαλάκης θα μεταβούν στη Λάρισα. Εκεί το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νομού Λάρισας έχουν διοργανώσει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο Επιμελητήριο της πόλης.

Με τους δύο αυτούς σταθμούς το οδοιπορικό του ΕΕΑ εστιασμένο στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση αριθμεί 6 πόλεις και συνεχίζει για τις επόμενες προκειμένου να επιτευχθεί η πανελλαδική ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με την εφαρμογή της IDD. Έχουν προηγηθεί Ιωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα και Άμφισσα.

Στη μεγάλη αυτή περιοδεία του ΕΕΑ ο  Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. ΔΓαβαλάκης ενημερώνουν για την IDD και καταγράφουν θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Στο έως σήμερα οδοιπορικό του ΕΕΑ έχει καταγραφεί ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες να ενημερώνονται για τις εξελίξεις που αφορούν ειδικά και γενικά θέματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Λάρισας:

 

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Καρδίτσας: 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics