Σε Βέροια & Σέρρες συνεχίστηκε το «οδοιπορικό» του Ε.Ε.Α. για την ενημέρωση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Στη Βέροια και τις Σέρρες συνεχίστηκε το οδοιπορικό της διοίκησης του Ε.Ε.Α. στην Ελλάδα φθάνοντας ήδη στους 10 σταθμούς με εμφανή την αποδοχή της πρωτοβουλίας και τη συμβολή της στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η ενημέρωση του κλάδου για την εφαρμογή της IDD θα συνεχιστεί ενώ τα στοιχεία που συλλέγονται στη διάρκεια της περιοδείας είναι σημαντικά για τη διαμόρφωση ενιαίας πανελλαδικά αντιμετώπισης των θεμάτων που αφορούν το επάγγελμα και την προοπτική του.

Βέροια 

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στη Βέροια.

Χθες 7 Μαρτίου το «οδοιπορικό» συνεχίστηκε στη Βέροια, την 9η πόλη από την εκκίνησή του, όπου στο Επιμελητήριο Ημαθίας ο Πρόεδρος κ. Μπίκας και ο Γενικός Γραμματέας και ασφαλιστικός διαμεσολαβητής κ. Κώστας Σισμανίδης είχαν οργανώσει την εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Εκεί με εμφανές ενδιαφέρον, παρακολούθησαν τα όσα χρήσιμα και πρακτικά για τον κλάδο παρουσιάστηκαν από τον Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δ. Γαβαλάκη.

Το κοινό στη Βέροια παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εκδήλωση.

Σέρρες 

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών,κ. Χ. Μέγκλα στο βήμα.

Η ενημέρωση για την IDD συνεχίστηκε στις Σέρρες τον 10ο σταθμό του οδοιπορικού, όπου και εκεί ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας και η κυρία Εύα Ματάκου Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών είχαν οργανώσει την ειδική εκδήλωση ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Νομού.  Επίσης καταγράφηκαν ερωτήματα, διατυπώθηκαν απόψεις και ετέθησαν οι βάσεις όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδηλώσεις για τη διαμόρφωση ενιαίας, πανελλαδικά, στάσης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε θέματα ουσιαστικά για τον κλάδο και την περαιτέρω εξέλιξή του.

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο ΕΕΑ, από τον κ. Χ. Μέγκλα, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Σερρών.
© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics