Σεμινάριο για τις Συνενώσεις Ασφαλιστικών Γραφείων στο Βόλο

 

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥΔΑΜ), ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών και με σκοπό την ενημέρωση και την κινητοποίηση των μελών του, διοργανώνει σε συνεργασία με το InsuranceForum.gr πολύωρο ειδικό Σεμινάριο στο Βόλο, με θέμα: “Συνενώσεις και Συμπράξεις Ασφαλιστικών Γραφείων”.

Οι αλλαγές που συντελούνται με ταχύτατους ρυθμούς, τόσο στο ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, όσο και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και ιδιαίτερα στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, υποχρεώνουν τους Διαμεσολαβητές να επαναπροσδιορίσουν έγκαιρα τη θέση τους και να επανασχεδιάσουν την περαιτέρω πορεία τους.

Η συνένωση δυνάμεων δεν είναι μόνο θέμα επιχειρηματικής απόφασης, είναι και θέμα κατανόησης της αναγκαιότητας, υπέρβασης της καθημερινότητας, εσωτερικής επιθυμίας και ψυχολογίας. Για το λόγο αυτόν, το σεμινάριο θα επεκταθεί σε όλες τις πτυχές μιας “Συνένωσης”, θα αναλύσει τα προβλήματα και θα προτείνει μεθόδους επιλογής της κατά περίπτωση άριστης λύσης.

Σε μια διαδραστική διαδικασία με τους συμμετέχοντες, πέρα από τα τεχνικά ζητήματα, θα τεθούν τα προβλήματα, θα εκφραστούν οι αμφιβολίες, θα συζητηθούν οι προβληματισμοί και θα εκμαιευτούν οι φοβίες. Για να επιτύχουν οι Συνενώσεις και οι Συμπράξεις δεν πρέπει να είναι απλή άθροιση παραγωγών, αλλά επαγγελματική συνεργασία συνειδητοποιημένων ανθρώπων. Τέλος, θα παρουσιαστούν πραγματικά στοιχεία περιπτώσεων πρόσφατων Συνενώσεων και θα αναλυθεί, βήμα-βήμα, η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης, 10 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Συνδέσμου, Παύλου Μελά 43 & Αλεξάνδρας (Γραφεία ΟΕΒΕΜ 1ος όροφος) στο Βόλο στις 17.30, από τον εξειδικευμένο οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων κ. Νίκο Κλήμη, ειδικά για τα μέλη του ΣΥΔΑΜ.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics