Διεθνές WEBINAR του LHAT (LifeHappensAmbassadorTeam ) για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

 Συγκροτήθηκε ομάδα από καταξιωμένους και βραβευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο, το LHAT (LifeHappensAmbassadorTeam) και στις 25/09 θα διεξαχθεί το πρώτο Webinar, μιας και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ασφάλιση ζωής, αρχικά ΜΟΝΟ για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όπου τα μέλη της ομάδας θα μιλήσουν για τη «σημασία της ασφάλισης ζωής».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ : ΜΗΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ (LIAM – Life Insurance Awareness Month)

Λάβετε μέρος στο διεθνές WEBINAR του LHAT (LifeHappensAmbassadorTeam) και στηρίξτε το σκοπό του Life Happens.

Την Παρασκευή 25/09 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος)

  • Μάθετε καταπληκτικές ιδέες για το πώς να «περάσετε» το μήνυμα της ασφάλισης ζωής στους πελάτες σας από κορυφαίους ομιλητές.
  • Δείξτε την υποστήριξή σας στην αποστολή αυτού του καταπληκτικού οργανισμού (δείτε περισσότερα στο www.lifehappens.org )
  • Ας αναβαθμίσουμε όλοι μαζί την εικόνα του επαγγέλματός μας  στην κοινωνία και ας αποδείξουμε την προστιθέμενη αξία του στη ζωή των συμπολιτών μας

Το Webinar θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και οι ομιλίες θα είναι στα αγγλικά. (δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα μετάφρασης)

 Προσβλέπουμε στην στήριξη σας να διαδώσουμε το μήνυμα!

Δείτε το βίντεο πουακολουθεί, για περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να δείτε το έργο του LIFEHAPPENS στο site: https://lifehappens.org/

και την επίσημη ανακοίνωση για την ομάδα πρεσβευτών : https://lifehappenspro.org/blog/introducing-the-life-happens-ambassador-program

Link εγγραφής στο Webinar:https://event.webinarjam.com/register/59/8vvkyfy9

Embed code εγγραφής :<script src=»https://event.webinarjam.com/register/8vvkyfy9/embed-bar?buttonText=Register&buttonBgColor=%23000000&buttonBgOpacity=0.5&barBgColor=%2329b6f6&barBgOpacity=0.95″></script>

Link video : https://www.youtube.com/watch?v=j599unA3O3I&feature=youtu.be

Video embed code: <iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/j599unA3O3I» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe>

ΣΗΜ: Ο Παναγιώτης Λελεδάκης,CEOτου IFAAcademy, επιλέχθηκε ως ο πρώτος διεθνής πρεσβευτής (internationalambassador) του οργανισμούLIFEHAPPENS και πρόεδρος της ομάδας των ambassadors σε κάθε χώρα του κόσμου εκτός Αμερικής, ώστε να συμβάλει στη διάδοση του μηνύματος του οργανισμού πέραν των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμόμε έδρα την Washington της Αμερικής. Έναν οργανισμό, με μοναδικήαποστολή την εκπαίδευση του καταναλωτή πάνω στην ανάγκη της ασφάλισης ζωής, της μόνιμης ολικής ανικανότητας, και του criticalillness (των σοβαρών ασθενειών).
Έναν τεράστιο οργανισμό, ο οποίος κάνει πολλές καμπάνιες καθόλη τη διάρκεια του έτους για αυτό το σκοπό

Ένα εθελοντικό έργο που προκύπτει από απεριόριστη αγάπη,πάθος και πίστη για το θεσμό μας, με στόχο πάντα μια ασφαλέστερη κοινωνία!

Γοητευμένος από την αποστολή του οργανισμού, ο κ.Λελεδάκης δηλώνει: «Είναι τεράστια χαρά, τιμή αλλά και σημαντική ευθύνη η ανάθεση της διεθνούς ανάπτυξης ενός τέτοιου οργανισμού.»

 

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics