Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas 2019: «Η Πώληση είναι τέχνη»

H NN Hellas διοργάνωσε το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων με θέμα «Η Πώληση είναι τέχνη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 7 Μαΐου.

Κάθε χρόνο η εκδήλωση βραβεύει τις επιτυχίες του Αποκλειστικού Δικτύου Insurance Agents της ΝΝ Ηellas. Eπιπλέον, δίνει τη δυνατότητα του απολογισμού της εταιρίας, θέτοντας παράλληλα τoυς στόχους για την επόμενη χρονιά, σύμφωνα πάντα με τις αξίες «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε». Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ομαδικότητα ως το κύριο συστατικό επιτυχίας της ΝΝ Ηellas και χαρακτήρισαν την ομάδα των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ως καλλιτέχνες της 10ης τέχνης, της τέχνης της πώλησης.

Ο κος Μιχάλης Σωτηράκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων NN Hellas και η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος NN Hellas.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος  & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Ηellas, ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Ο δρόμος προς την ανάδειξή μας ως πρότυπη εταιρία δεν είναι ούτε απλός, ούτε εύκολος. Το στοίχημα είναι μεγάλο. Εμείς όμως έχουμε μάθει να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον που οι απαιτήσεις είναι υψηλές και να βγαίνουμε νικητές. Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι είπε ότι “Οι λεπτομέρειες κάνουν την τελειότητα αλλά η τελειότητα δεν είναι λεπτομέρεια”. Για μένα, αυτή η φράση εμπερικλείει ολόκληρη τη φιλοσοφία και τη δυναμική του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρίας μας, καθιστώντας το μοναδικό. Γιατί η μεγάλη μας διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες».

 Ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellas υπογράμμισε ότι η πώληση είναι μία πραγματική τέχνη, αποδεικνύοντας τις ομοιότητες τους. Συνέχισε την ομιλία του αναφερόμενος στην επίτευξη όλων των στόχων που είχαν τεθεί δημόσια στο Συνέδριο του 2018, και δεσμεύτηκε ότι αυτό θα επαναληφθεί και με τους ιδιαίτερα απαιτητικούς στόχους του 2019, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας 20 Νέων Managers, έως το τέλος του 2020. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι η NN Hellas παρέχει ένα ασυναγώνιστο καθεστώς αμοιβών στους Συνεργάτες της και επαφίεται στον κάθε Insurance Agent να αυξήσει την παραγωγικότητα του και τις αμοιβές του. Τέλος, ο κ. Σωτηράκος επεσήμανε ότι «Η NN Hellas είναι μία πρωτότυπη εταιρία. Αφαιρώντας μόλις δύο γράμματα από τη λέξη “πρωτότυπη”, η NN Hellas θα αναδειχθεί ως πρότυπη εταιρία. Αφαιρώντας δύο γράμματα ακόμα, θα είναι και πρώτη» και δήλωσε αποφασισμένος πως «Φέτος θα βγούμε πρώτοι!».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες της κας Πολιτοπούλου εδώ και του κου Σωτηράκου εδώ.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics