Συνέδριο για την ασφάλιση & προστασία θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων

Το  Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης πραγματοποιεί συνέδριο με τη συμμετοχή και ξένων ειδικών προκειμένου να προσεγγίσει, να ενημερώσει και να δώσει νέα χρήσιμα στοιχεία που αφορούν το πλαίσιο «προστασίας των θυμάτων των διασυνοριακών τροχαίων ατυχημάτων».

Έτσι, και θέμα του συνεδρίου είναι: «Διεθνής Ασφάλιση και Προστασία θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων»και θα  πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Μαΐου 2019, στο ξενοδοχείο «Grand Hyatt», (Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα).

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν επίκαιρα θέματα του Συστήματος της Διεθνούς Ασφάλισης Αυτοκινήτου, κύριος σκοπός του οποίου είναι η προστασία των θυμάτων των διασυνοριακών τροχαίων ατυχημάτων. Επίσης στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα διεξαχθεί Workshop για τις αρμοδιότητες των Διακανονιστών, Ανταποκριτών και αντιπροσώπων Ζημιών των διεθνών τροχαίων ατυχημάτων.

Θεματολογία 

Μεταξύ των θεμάτων συγκαταλέγονται οι αλλαγές, τεχνολογικές, οργανωτικές, νομικές, που απασχολούν το Συμβούλιο των Γραφείων, θέματα χρηματοοικονομικής σταθερότητας του Συστήματος αλλά και ειδικά ζητήματα που σχετίζονται με το Brexit και τη νομοθεσία αποζημιώσεων τροχαίων ατυχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης θα αναλυθούν νομικά ζητήματα που ανακύπτουν από την διεθνή δικαιοδοσία σε υποθέσεις διασυνοριακών τροχαίων ατυχημάτων αλλά και από το Σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα σχετικά με την ασφαλιστική απάτη.

Οι παρουσιάσεις των θεμάτων θα γίνουν από την Πρόεδρο του Συμβουλίου των Γραφείων (CoB) και εκλεκτούς ομιλητές, εκπροσώπους ξένων Γραφείων και διακεκριμένους νομικούς με μεγάλη εμπειρία στα συγκεκριμένα θέματα.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics