ΣΤΟ «ΠΑΡΟΝ», ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !

Στο «ΠΑΡΟΝ», οι συνεργάτες μας και εμείς πορευόμαστε ΜΑΖΙ !

Του Γιάννη Βερμισσώ

Την σημασία του «συνεργάτη» και την αξία που πρέπει να αποδίδεται σε αυτόν, η εμπιστοσύνη που πρέπει να καλλιεργείται, και τα εφόδια που χρειάζεται να παρέχονται για να επιτευχθεί η επαγγελματική εξέλιξη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, αναδεικνύει η κυρία Χριστίνα Φυτέα.

Ως αναγνωρισμένη επαγγελματίας, εκτιμά ότι οι «συνεργασίες» και οι «συνεργάτες» βρίσκονται σε μια δυναμική σχέση με το «γραφείο τους» και συλλογικά συμβάλλουν την εξέλιξη των εργασιών.

Σε αυτή την βάση κινείται, αναφέρει, το γραφείο της το «ΠΑΡΟΝ» το οποίο, επισημαίνει, δίνει σειρά παροχών και προνομίων στους συνεργάτες του.

Όπως τονίζει : «με τους συνεργάτες μας «ΜΑΖΙ μεγαλώνουμε,  ΜΑΖΙ προσπαθούμε για το καλύτερο, ΜΑΖΙ χτίζουμε το μέλλον μας, ΜΑΖΙ ξεπερνάμε τις δυσκολίες, ΜΑΖΙ πετυχαίνουμε τους στόχους μας ! Γιατί οι συνεργάτες μας είναι το ΠΑΡΟΝ.»

Με αυτή την άποψη, στο «ΠΑΡΟΝ», αναφέρει η κυρία Φυτέα «εκτιμούμε τις δυνατότητες κάθε ατόμου και πιστεύουμε στην προσωπική σχέση και εξέλιξη κάθε συνεργασίας μας. Επενδύουμε στον κάθε μας συνεργάτη έτσι ώστε να χτίσουμε σταδιακά μια σχέση που θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στον επαγγελματισμό, στην κατανόηση και φυσικά στο αμοιβαίο συμφέρον».

Στο γραφείο της,  συνεχίζει, «ενδυναμώνουμε τις δεξιότητες, υποστηρίζουμε όλες τις επαγγελματικές ανάγκες και παρέχουμε μια σειρά ολοκληρωμένων και τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών, προκειμένου να αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό όλες οι δυνατότητες του επαγγελματία».

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η κυρία Φυτέα και στην «Ορθή Ασφαλιστική Συμβουλευτική». Αυτή αναφέρει, «αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους πυλώνες της δουλειάς μας, αναγνωρίζοντας την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στους Συνεργάτες μας, τους πολίτες και την κοινωνία. Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι με τα κατάλληλα εργαλεία η ορθή ασφαλιστική συμβουλευτική προσφέρει στους υποψήφιους ασφαλιζόμενους μια ολοκληρωμένη εικόνα των επιλογών τους, των ασφαλίσιμων κινδύνων και λύσεων που έχουν στην διάθεσή τους και ταυτόχρονα δίνει πραγματική υπόσταση στον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή».

Στο ΠΑΡΟΝ, συνεχίζει η κυρία Φυτέα, «ακολουθούμε πιστά το αναπτυξιακό μας πλάνο, υλοποιώντας προγραμματισμένες και στοχευμένες ενέργειες και δράσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα που σκοπό έχουν τη συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους Συνεργάτες μας. Βασικός άξονας του αναπτυξιακού μας μοντέλου είναι η συνεχής επένδυση στους Συνεργάτες μας με σκοπό την εξέλιξη και επαγγελματική αριστεία τους».

ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΟΝ» ΩΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Επιμόρφωση στην Ασφαλιστική Συμβουλευτική.

Τμήμα Εκπαίδευσης (Ολοκληρωμένες παρουσιάσεις και Υψηλή τεχνογνωσία στο σύνολο των ασφαλιστικών προγραμμάτων).

Portal Συνεργατών.

Χαρτογράφηση των Ασφαλιστικών αναγκών του πελάτη, δημιουργία συγκριτικών πινάκων των διαθέσιμων ασφαλιστικών προγραμμάτων με στόχο την Αιτιολογημένη Συμβουλή.

Reporting.

Εξειδικευμένη ομάδα Υποστήριξης Πωλήσεων με υψηλή τεχνογνωσία, εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία ανά κλάδο (Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε για τους συνεργάτες μας όλες τις εργασίες με τις Ασφαλιστικές εταιρίες με τον πιο άμεσο τρόπο και να επιλύσουμε τα λειτουργικά θέματα, παίρνοντας από τις πλάτες των συνεργατών μας χαμένες εργατοώρες).

Πλάνο Ανάπτυξης και διεύρυνσης πελατολογίου μέσα από στοχευμένες Δράσεις.

Ειδικό τμήμα Εκπαίδευσης στο Digital Marketing.

Personal Branding.

Πολύ Ανταγωνιστικό Πακέτο Προμηθειών & Κανονισμό Πωλήσεων.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics